Neverjetno, kaj je po predstavi storila oboževalka Lada Bizovičarja

Ob jubileju se bo poklonil reševalcem, gasilcem in vsem drugim, ki niti ob praznikih ne počivajo.
Fotografija: Ob 100. Predstavi za vsako priložnost, ki bo 28. januarja v SiTi Teatru, bo Lado nazdravil z anonimnimi junaki noči. FOTO: JOŽE SUHADOLNIK
Odpri galerijo
Ob 100. Predstavi za vsako priložnost, ki bo 28. januarja v SiTi Teatru, bo Lado nazdravil z anonimnimi junaki noči. FOTO: JOŽE SUHADOLNIK

Januarja lani se je Lado Bizovičar s pribočniki in Predstavo za vsako priložnost podal na 365 dni dolgo praznovanje vsega mogočega, še bolj zabavno pa je bilo v tem letu spremljati šaljive objave na njegovih profilih na družabnih omrežjih.

Eno leto po premieri bo ekipa v ljubljanskem SiTi Teatru BTC izvedla jubilejno 100. predstavo in se z njo poklonila anonimnim junakom, ki delajo, ko se večina zabava. »Predstava za vsako priložnost se zafrkava iz vseh živih in mrtvih praznikov, ki jih ljudje v dežurnih službah običajno zamudijo. Policisti, reševalci, osebje porodnišnic in urgenc, varnostniki, delavci na bencinskih servisih, osebje upokojenskih domov, gasilci, taksisti, prodajalci hitre hrane ... Delajo tudi na dan republike, 1. november, novo leto, božični večer, 8. marec, valentinovo. Pri njih ni opcije: 'Danes ne delamo, se vidimo po praznikih', zato smo jih povabili, da se tokrat skupaj narežimo, zapojemo božične pesmi in Silvestrski poljub ter nazdravimo,« je povedal Lado, ki se je v zadnjem letu prepričal, da se na poti po Sloveniji lahko zgodi marsikaj.

Na poti na eno izmed predstav se mu je pokvaril avto, zato se je na predstavo pripeljal kar z avtovleko. Zanimiva je tudi anekdota, ko ga je neka gospa, ki je prišla gledat predstavo in je Ladova velika oboževalka, na vsak način hotela spoznati in mu je po predstavi še eno uro na telefonu kazala slike vnukov, domačih živali, hiše in ga vztrajno vabila na nedeljsko kosilo. Lado se je že malce ustrašil, da ga želi posvojiti, a kljub temu (še) ni vložil zahteve za prepoved približevanja.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije