ROJSTNI DAN

Nered po zabavi so pospravili gasilci

Televizijec Sašo Dobnik je bučno proslavil svojih 32 pomladi
Fotografija: Od Jasne Kuljaj je dobil zanimivo darilo. FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Od Jasne Kuljaj je dobil zanimivo darilo. FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV

Dvaintrideset let človek praznuje samo enkrat, si je bržkone rekel znani slovenski televizijski obraz in humorist Sašo Dobnik. Omislil si je namreč bučno in tematsko zabavo. Za prijatelje je organiziral žurko v vzdušju Havajev, prijatelji pa so v takšnem ambientu rajali od pete ure popoldne do šeste ure zjutraj. »Dan je bil zame popoln, saj so bili tam skoraj vsi, ki sem jih želel ob sebi,« pravi Sašo.
Gostje so imeli na trenutke občutek, kot bi bili na rajskih Havajih.
Gostje so imeli na trenutke občutek, kot bi bili na rajskih Havajih.

»Vsi imamo radi poletje, eksotiko. Didžej je vrtel tudi havajske melodije, pijače so bile havajske, imeli smo eksotično sadje, tudi oblečeni smo bili pretežno havajsko. Ni pa šlo brez slovenske hrane, tudi teh dobrot je bilo dovolj,« pravi. Rajanje je bilo na prostem in povabljenih je bilo kar 70 gostov. »Vse je bilo precej sproščeno in preprosto. Pršut mi je kot slavljencu rezal kuharski mojster Gregor Rutnik, ki je posebno zame prišel s Primorske. Plesalo in pelo se je do jutra. Prihodnje leto vstopam v kristusova leta in bo moralo biti praznovanje še boljše,« doda.


Posebnih želja ni imel. Vsem povabljenim je napisal le, naj samo pridejo na zabavo. »Jasna Kuljaj mi je prinesla karton cvička, ki ga je polepila z 32 kondomi. Sašo Đukič mi je prinesel milo iz cvička in košaro dobrot. Od sodelavca Miha pa sem dobil penino, na kateri piše gasilec Sašo. Mogoče sem najbolj zanimivo darilo dobil od prijatelja Borisa, ki sem ga zjutraj, na dan zabave, klical, ali ima kakšen reflektor. Prinesel ga je in mi ga kar podaril,« pravi Sašo, ki je najbolj hvaležen za darilo gasilcev. Fantje iz ŠD Gerečja vas so namreč pospravili nered, ki je ostal po zabavi. »Sam tega nisem zmogel. Pa tudi drugi ne,« pove v smehu. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije