TALENTI

Nepotizem v Talentih? Marjetka povezana s tekmovalcem

Jonatan je del Raayeve glasbene družine.
Fotografija: Jonatan Haller v oddaji Slovenija ima talent. FOTO: Sandi Fišer, Pro Plus
Odpri galerijo
Jonatan Haller v oddaji Slovenija ima talent. FOTO: Sandi Fišer, Pro Plus

Tretja oddaja šova Slovenija ima talent je zaznamovalo tudi nekaj znanih obrazov med nastopajočimi. Poleg bosanskega Boba Dylana, kot se je poimenoval Enes Kurtović, je nastopil tudi Jonatan Haller Pereira.

Ena žirantka pa Jonatana še posebej dobro pozna. Marjetka Vovk je namreč promovirala videospot Nike Zorjan in razkrila, da sodeluje z Jonatanom, ki je med drugim letos posnel vroč videospot z Niko za njuno pesem Luna. Videospot so med drugim snemali tudi na domači terasi produkcije Aleša Vovka - Raaya, Marjetkinega moža, Niko pa so pri snemanju spota spodbujali prav Marjetka in BQL, vsi člani Raayjeve glasbene družine.

20-letni Jonatan je s svojo čutno odpeto pesmijo prejel ovacije in štiri dvignjene prste žirantov, tako da se je uvrstil v naslednji krog. Na spletu so nekateri zapisali, da je napredoval zaradi zvez z Marjetko in Raayem, večina pa se je strinjala, da ima odličen glas in stas in da si je napredovanje zaslužil. Ni pa bilo malo takšnih, ki so menili, da je Jonatan tako podoben Marjetki, da bi bil lahko njen brat.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije