JEZEN

Nemci Adrio, Dončić Lufthanso

Nemška letalska družba je bila nevede nesramna do svetovnega zvezdnika. Po zaslugi twitterja je zdaj prepozno, da se s pepelom posipava.
Fotografija: Košarkar je potoval z dekletom in družino. Foto: twitter
Odpri galerijo
Košarkar je potoval z dekletom in družino. Foto: twitter

Za slovenskim košarkarskim čarovnikom Luko Dončićem so pestri dnevi, za nameček ga Američani niso pustili na cedilu. No, ja, saj ga niso mogli, fant je bil tako dober, da mu nagrade niti z matematičnimi ali statističnimi akrobacijami niso mogli vzeti. Luka je dokazano najboljši novinec lige NBA minule sezone. Kljub temu je nekomu uspelo skaliti to srečo in veselje. Niso bili Američani, bili so Nemci, ki so pokvarili dan Luki, njegovi izvoljenki Anamariji Goltes, Lukovi mami Mirjam Poterbin in babici Mileni, ki so potovali v ZDA.

»Nobena letalska družba me še ni tako slabo obravnavala. Zase in za svojo družino sem rezerviral polet v poslovnem razredu, Lufthansa mi vozovnic nato sploh ni izročila. Ne vem, kakšen je bil razlog. Premeščeni smo bili v ekonomski razred, nazaj pa smo dobili le 20 odstotkov denarja, ki sem ga dal za vozovnico v poslovnem. Hvala!« je besno zapisal Dončić. Nemci so se hitro oglasili in poskušali popraviti moralno in poslovno škodo, tudi opravičili so se. A pozabili so, da so prizadeli globalnega zvezdnika, čigar glas seveda seže v deveto vas. Pomagalo ne bo niti to, da je Lufthansa napovedala, da se bo družini Dončić oddolžila.
Lukova objava na twitterju, ki je slednjič zganila veliko letalsko družbo. Foto: twitter
Lukova objava na twitterju, ki je slednjič zganila veliko letalsko družbo. Foto: twitter

Na Dončićevo objavo so se odzvali številni uporabniki twitterja. Eden je Luko v šali vprašal, ali pri Lufthansi vedo, da pozna Dirka Nowitzkega, legendarnega in sveže upokojenega asa Dallasa, v lanski sezoni pa še soigralca v ligi NBA. Spet drugi Luki svetuje, naj z Lufthanso ne potuje več. Mnogi so se spraševali, kaj bi Luka zapisal, če bi potoval z Adrio Airways, in kaj bi bil vzrok za njegov gnev. Tega ne bomo izvedeli. Je pa kot na dlani, da si je Lufthansa s slabim odnosom naredila slabo reklamo; Luka pa je nehote vrnil Nemcem milo za drago, ker tako mačehovsko ravnajo z našo Adrio Airways.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije