POROČNO POTOVANJE

Nekdanji poslanec: Grem na medene tedne, bom neodziven

Andreju Čušu in njegovi izbranki želijo prijatelji lepo poročno potovanje.
Fotografija: Andrej Čuš in Nives Merc. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Andrej Čuš in Nives Merc. FOTO: Instagram

Predsednik zunajparlamentarne stranke Zelenih Slovenije Andrej Čuš se je septembra poročil z Nives Merc. Zdaj je objavil, da je napočil čas za poročno potovanje. Na medene tedne se odpravljata v Kostariko, v eno redkih držav v Srednji Ameriki, ki ji uspeva vzdrževati stabilnost in demokracijo že več desetletij, država pa sploh nima vojske, le policijo.


Pod objavo Čuša, nekdanjega poslanca stranke SDS, s katero se je pred leti grdo razšel, so se usule čestitke prijateljev, ki so mladoporočencema zaželeli lepo potovanje. Mnogi jima tudi šaljivo svetujejo, naj nikar ne hodita domov brez tretjega člana družine.


Čuš in njegova dve leti starejša Nives sta si večno zvestobo zaobljubila septembra lani, Čuš pa je veliki dogodek naznanil dober mesec dni pred svojim 30. rojstnim dnevom. Poročila sta se v Gornji Radgoni, nevesta pa pravi, da je bila poroka grajskopravljična, saj je bilo vse v tem slogu, vključno z družicami, ki so bile enako oblečene, vsak najmanjši delček dekoracije pa je bil menda skrbno izbran.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije