Navdušena nad sloni, zgrožena nad smetmi (FOTO)

Nina Donelli, pevka, ki uspehe žanje tudi na Hrvaškem, jo iz slovenske zime rada ucvre tja, kjer je sonce in poletje; letos je šla prvič na Tajsko.
Fotografija: Iz slovenske zime je zbežala na poletnih 35 stopinj Celzija. Fotografije: osebni arhiv
Odpri galerijo
Iz slovenske zime je zbežala na poletnih 35 stopinj Celzija. Fotografije: osebni arhiv

Letos je lokacijo izbrala mama. Najraje grem na dopust pozimi, in sicer na toplo nekam v tujino, čeprav tudi zelo rada smučam. Ampak vseeno zmagata toplo vreme in plaža. Med poletjem pa pobegnem na kakšno bližnjo lokacijo za par dni,« razkrije 22-letna pevka Nina Donelli. Zimski oziroma januarski pobeg na toplo je najlažji, ker je takrat največ prostega časa.
V naravi je uživala, mesta so jo razočarala.
V naravi je uživala, mesta so jo razočarala.

Do Tajske je 12 ur z letalom in potniku se primeri marsikaj. Tudi Nini se je. »Med poletom sem se po nesreči polila z vročim čajem. Zoprno, saj sem bila zato vso pot zavita v odejo, saj sem morala sušiti hlače,« pove. Drugače pa letenje Nini ne povzroča težav, tudi če traja 10, 11 ali 12 ur, kot denimo na Tajsko. »Pogledam nekaj filmov, pa smo tam. In da ne pozabim, na letalu vedno pojem vse obroke, pa še kaj za prigrizniti imam s sabo, haha,« razkrije.


Tajska ji je bila všeč, nekatere stvari pa so jo zmotile. »Ustrezalo mi je, da je bilo toplo, da sem ležala na plaži. Pa narava ter seveda živali. Bila sem na nekaj izletih po otokih, videla sem slone, tigre. Videla sem tudi pridelovanje oreščkov. V mestih pa kaos in nečistoča. Prav jezilo me je, ker ni bilo košev za smeti in ko so pomivali posodo s cevjo kar na pločnikih. Takšne stvari me pač motijo. Ko greš po svetu, spoznaš, da je doma res najlepše!«
Na Tajskem so bile ob njenem obisku temperature do 35 stopinj, ponoči se niso spustile pod 25.

Nina se vsako leto odpravi drugam, rada bi videla različne kraje. Dvakrat je bila le v Dominikanski republiki, ker je bilo tako zelo prijetno. »Ljudje so tako pozitivni, se veselijo … Res sem uživala. To je bilo najdlje, kar sem bila oddaljena od Slovenije,« pravi.


Dopustuje v lastni režiji. Najbolj ji ustreza, da se odloča sama in ni odvisna od drugih. Najraje potuje z letalom, »najbolj nenavadno pa je bilo potovanje z avtom po Srbiji, Albaniji, Črni gori, Bosni in Hrvaški,« še razkrije glasbenica. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije