KMETIJA 2019

Nasilna kmeta izbrala žrtev: Je**** mu bova mater sredi arene

Na posestvu prve zamere in grožnje, ljubosumje ter merjenje mišic.
Fotografija: Tilen in Jan Klobasa. FOTO: Voyo
Odpri galerijo
Tilen in Jan Klobasa. FOTO: Voyo

Nova sezona Kmetije se še dobro začela ni, ko so se na posestvu že po prvem spoznavnem dnevu začele pojavljati prve simpatije. In ne nazadnje tudi antipatije. Tekmovalci so si izkazovali naklonjenost, a hkrati smo bili gledalci priče tudi ljubosumju, zameram in tekmovalnosti udeležencev letošnjega šova.

Izredno napeto vzdušje je čutiti med postavnim 30-letnim trenerjem gimnastike Borutom Gregoričem iz Kopra ter 21-letnima bratoma dvojčkoma Janom in Tilnom Klobaso iz Gornje Radgone. Borut je s svojimi vragolijami na lesenih stopnicah, ko je razkazoval mišice, pritegnil pozornost deklet. Ker je poročen, je povedal, da njegova žena sicer ni ljubosumne narave, a da na kmetiji ne sme početi neumnosti.

Borut Gregorič. FOTO: Pop TV
Borut Gregorič. FOTO: Pop TV

Ker je bil Borut v središču ženske pozornosti, so bili, kot kaže, očitno ljubosumni tekmovalci. Janu in Tilnu je šlo njegovo 'šopirjenje' na živce. »Mi gre na živce, ker hoče biti glavni. Želi, da je vse po njegovo, da ga vsi gledajo. Pa šele začetek je,« sta dejala dvojčka. Strinjala sta se, če bi šla v areno, bi najprej za sotekmovalca izbrala ravno Boruta: »Izbereva njega in mu je**** mater sredi arene.«

Da je nenaklonjenost vzajemna, je jasno tudi iz Borutovih besed. Prepričan je, da sta dvojčka »polna sama sebe« in da bi jima koristilo, če bi prebrala bonton. Ne preseneča, da bi Borut iz tekmovanja najprej izločil ravno njiju, kar je pojasnil z besedami: »Rada bi bila glavna in vseskozi izpodbijala druge.«

Dva tekmovalca pa sta izpodbijala tudi pravila oddaje, saj jima je voditeljica Natalija Bratkovič izrekla opozorilo. Komu je bilo namenjeno, bo znano že v naslednji oddaji.
 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije