Najraje se zavrti z gasilci

Voditeljica Jasna Kuljaj pogreša stik z gledalci v studiu.
Fotografija: Prve tedne karantene je preživela pri starših na Dolenjskem. FOTO: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Prve tedne karantene je preživela pri starših na Dolenjskem. FOTO: OSEBNI ARHIV

Med epidemijo je voditeljica Jasna Kuljaj živela precej umirjeno podeželsko življenje, za njeno delovno aktivnost pa je poskrbela oddaja Pri Črnem Petru, ki je vsem oviram in omejitvam navkljub ostala na sporedu Planet TV. »Če morajo biti ljudje doma, je predvsem za starejše televizija pogosto edina družba,« pravi Jasna, ki meni, da je televizija v tem času pravzaprav pridobila moč.


Čeprav je bilo družabno življenje okrnjeno, pa se vedno pozitivna Jasna trudi potegniti čim boljše iz okoliščin. »Srečanje s prijatelji je lahko enako zabavno, tudi če stojimo na nekaj metrov razdalje,« pravi, in čeprav je tudi sama občutila posledice prepovedi dogodkov, je tu še vedno oddaja Pri Črnem Petru, ki se je izvirno spopadla z okoliščinami in prepovedmi ter se opravila v naravo, kjer so se jim pridružili tudi glasbeni gostje. Ti so te dni še posebno veseli za vse možnosti varnega nastopanja, saj so zaradi epidemije ostali brez pravega koncertnega stika z občinstvom.

»Mislim, da smo pravzaprav ustvarili nov format TV-oddaj na slovenski sceni,« pravi Jasna, ki najbolj pogreša pristni stik z gledalci, ki so bili sicer prisotni med snemanjem oddaje. Z veseljem se je namreč ob domačih vižah zavrtela s katerim od gledalcev, še najraje z gasilci, ki so bili pogosti gostje. »Gasilci se znajo prav dobro zavrteti, pa tudi navihani so,« še pravi voditeljica v smehu. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije