POLETJE

Najmlajši čuk praznoval na vodi

Miha Novak je bil za rojstni dan moker.
Fotografija: Miha s prijateljem Gregorjem
Odpri galerijo
Miha s prijateljem Gregorjem

Najmlajši član ene najbolj priljubljenih slovenskih skupin Čuki Miha je letos imel še posebno zanimiv rojstni dan. Tako kot Jernej Tozon in Jože Potrebuješ je tudi on adrenalinski navdušenec, še posebno pa so mu pri srcu vodni športi. Letos si je za rojstni dan zaželel prav posebno darilo, in želja se mu je uresničila.


Na začetku poletja sem pogosto veslal na morju in opazoval ogromne ladje ter vodne skuterje, ki so se mi vedno zdeli zabavni,« nam je zaupal. In prav med veslanjem in opazovanjem plovil se mu je porodila rojstnodnevna želja, da bi se preizkusil v vožnji z vodnim skuterjem. »Zdaj, ko gre sezona že proti koncu, sem pridobil dovolj močne roke, da je bilo vse, kot je treba, in da sem užival. Lahko rečem le, da ko enkrat poskusiš, res vidiš in doživiš prave morske radosti. Čisto sem navdušen! Bilo je hitro, adrenalinsko in odlično doživetje,« je navdušen. Ampak nova strast nikakor ne pomeni slovesa od veslanja. Prav nasprotno.
Rojstnodnevna želja se mu je izpolnila. FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV
Rojstnodnevna želja se mu je izpolnila. FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV
»Absolutno treniram, da ostanem v formi in da bom kos drugim čukom,« poudari Miha. Sicer je na suhem praznoval popolnoma sproščeno v družbi prijateljev. »Letos sva se s prijateljem Gregorjem odločila, da pripraviva skupno praznovanje. Na pikniku sem kljub temu, da sem bil slavljenec, tudi zapel in zaigral, imeli smo se odlično,« je še povedal za konec. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije