SI BO UPAL?

Najlepši Slovenec naslednjič do nazga?

Lepotec Matjaž Kumelj se rad preizkuša v različnih stvareh. Izbor Mister Slovenije je letos vodil že drugič.
Fotografija: Mikrofon obvlada pevsko in voditeljsko. Foto: osebni arhiv
Odpri galerijo
Mikrofon obvlada pevsko in voditeljsko. Foto: osebni arhiv

Nekateri se ga spomnijo iz oddaje Znan obraz ima svoj glas, drugi z izbora Mister Slovenije, tretji ga poznajo kot odličnega vokalista, vsem pa se je predstavil v povsem novi vlogi. Matjaž Kumelj je letos poprijel za voditeljski mikrofon in v paru s Pio Pustovrh vodil finalni izbor za mistra Slovenije. Na odru prireditve, na kateri je bil pred nekaj leti okronan z lento uradno najlepšega Slovenca in na kateri se kot nekdanji mister vsako leto pojavi, je letos sodeloval kot del ekipe v zaodrju.
Bo odvrgel vse, kar ima na sebi? Foto: osebni arhiv
Bo odvrgel vse, kar ima na sebi? Foto: osebni arhiv

»Lani sva bila s Pio zelo uspešna, k temu je pripomoglo večletno prijateljstvo, saj sva bila na odru sproščena. Letos se je to samo še stopnjevalo. Na trenutke nisva potrebovala niti scenarija. Menim, da mi je vodenje nekako pisano na kožo, čeprav se s tem profesionalno ne ukvarjam. Mogoče pa kdaj pozneje, kdo ve?« pravi lepi Matjaž.

S Pio in organizatorko Mistra Slovenije Nino Uršič so se dobili nekaj dni prej na sestanku in naredili okvirni scenarij, brez česar ne gre. »Potem pa se je začela najina zabava s Pio, kot bi lahko rekel. Kjer sva lahko, sva si dala duška in se trudila za poldrugo uro zanimivega dogodka. Na odru oba sem ter tja malo odtavava, a se znava ujeti in rešiti, dovolj je že pogled. Bistvo je v tem, da je treba narediti zanimivo in odmevno prireditev. Letos, denimo, sem bil na odru tudi z motorjem,« doda.


Po glavi pa mu rojijo tudi drugačne ideje. »Če bom finale vodil tudi prihodnje leto in če bo tako vroče, bom zamenjal obleko. Absolutno bom imel na sebi najmanj, kot bo še mogoče. Kdo ve, morda bom tudi povsem brez? Haha!« 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije