SPREMEMBA IMENA

Najbogatejša Slovenka ima novo ime, vam je všeč?

Iza Login se je odločila še za eno ime.
Fotografija: Iza Login in Tanja Skaza. FOTO: Youtube, zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Iza Login in Tanja Skaza. FOTO: Youtube, zaslonski posnetek

Iza Login, ki jo je aplikacija Govoreči maček Tom skupaj s soprogom Samom Loginom zavihtela na vrh lestvice najbogatejših Slovencev, se je ponovno preimenovala. Potem ko je na sodišču dosegla začasno odredbo prepovedi pogovora o njunem zasebnem življenju in njunem rojstnem imenu in priimku, preden sta postala Iza in Samo Login, je Loginova svojemu imenu dodala še Sia in postala Iza Sia Login

Loginova v Sloveniji napovedala številna predavanja


Zakonca Login po prodaji svojega govorečega mačka nista počivala na lovorikah, temveč sta se s svojim novim podjetjem Fundacijo Login5 s sedežem v Lihtenštajnu začela posvečati razvoju rešitev globalnih problemov človeštva (s sloganom Čist zrak. Čista voda. Čista zavest.). Zadnje objave fundacije sicer segajo v lanski februar.

Tanja Skaza in Iza Login. FOTO: Mediaspeed
Tanja Skaza in Iza Login. FOTO: Mediaspeed

V začetku tega leta se je Loginova povezala s Tanjo Skaza, ki je takrat nepričakovano zapustila direktorsko mesto svojega podjetja Skaza. Skupaj sta postali učiteljici, »kako zgraditi svetovno uspešno podjetje«.

Loginova je hkrati tudi učiteljica manifestacije tehnik osebnega kreiranja in v naslednjih dneh čakajo števila predavanja. Na konferenci Kids Conference bo razkrila, kako doseči izjemen poslovni uspeh, harmonično zvezo in globok odnos z otroki, na Mariborskem maratonu pozitivne psihologije bo predavala o zavestnem kreiranju svoje realnosti in o tem, kako je notranje osvobajanje pomembno za uspeh, že konec meseca pa jo čaka projekt s Tanjo Skaza Začuti 100, za katerega napovedujeta, da bo »dogodek, kot ga še ni bilo« (vstopnica znaša 420 evrov). Tudi Skazova na spletu najraje objavlja inspirativne citate. Sama meni, da ni denar največje darilo življenja, temveč prijateljstvo. Pred kratkim je napisala tudi knjigo Sprememba vredna.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije