Na snemanju je odjeknila eksplozija

Fantje iz skupine Zvita feltna so med ustvarjanjem videospota doživeli šok.
Fotografija: Eksplozija je bila menda popolno naključje. FOTO: YOUTUBE
Odpri galerijo
Eksplozija je bila menda popolno naključje. FOTO: YOUTUBE

Če govorimo o novi skladbi ene od najbolj priljubljenih slovenskih skupin Zvita feltna Diamant, ne moremo reči drugače, kot da so fantje postopoma dvigali temperaturo do eksplozivnosti. In to dobesedno, čeprav nenamerno. Snemanje videospota je bilo namreč močno zaznamovano z vročino, ki je naraščala, na koncu pa je še močno počilo. Poškodb k sreči ni bilo, so se pa fantje kljub temu ustrašili, kot bi se pravzaprav vsakdo.

Za skladbo z vročimi poletnimi ritmi, ki spominja na dobre stare čase, ko smo lahko brezskrbno uživali na plaži in se zabavali z glasbo in plesom, so se domislili prav posebne ideje za videospot. Posneli so ga kar na kamionski cisterni za gorivo. »Idejo za videospot s cisternami je dobil naš režiser in prijatelj Djomla KS, ki ima rad odbite stvari, mi pa smo tudi navdušeni nad bencinom,« pravi pevec Blaž Gec. K atraktivnim vozilom seveda spadajo lepa dekleta, zato so v svojo družbo povabili štiri simpatične gospodične. Več ur so pozirali in prepevali na cisterni ter bili prava atrakcija za mimoidoče v Sežani. Za potrebe snemanja videospota so prvič uporabili tudi dvigalo. »Za ta videospot smo se potrudili bolj kot za katerega koli prej. Zelo se pozna, da smo vsi spočiti, brez skrbi in polni elana. To se je dobro videlo tudi na snemanju, saj je bila energija celotne ekipe res fenomenalna,« pravi Matic Leban, bobnar skupine.

Med snemanjem pa niso le uživali, v nekem trenutku jih je vse zajel močan strah. Fantje so bili po večurnem snemanju in izpostavljenosti soncu že tako opečeni, da je bilo vprašljivo, ali bodo videospot sploh posneli do konca. »Po obrazu sem bil tako rdeč, da nisem mogel normalno odigrati svoje vloge. S pomočjo maskerke smo rešili zadevo, sem pa pekoče posledice čutil še nekaj dni,« pravi Blaž. A to še ni bila največja tegoba in nevarnost, ki jim je pretila, na koncu je namreč celo počilo. Na cisterni se je zgodila eksplozija, fantje pa so imeli srečo v nesreči, da se jim ni zgodilo nič hudega. Mladi glasbeniki so bili namreč takrat nekje drugje, a njihov strah ni bil zato nič manjši. Še vedno ni znano, zakaj je nastala eksplozija, jim jo je pa uspelo ujeti v kader, zato bo lahko Slovenija videla videospot, kot ga še ni bilo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije