Na poti v Slovenijo je vse skupaj pretresla smrt Kobeja Bryanta

Slovenski akrobati so nastopili na evropskem rokometnem prvenstvu. S svojimi vragolijami so osupnili tudi zvezdnike na tekmi NBA v Parizu.
Fotografija: Na tekmi zvezdnikov NBA v Parizu so bile vse oči uprte v naše akrobate. FOTO: DUNKING DEVILS
Odpri galerijo
Na tekmi zvezdnikov NBA v Parizu so bile vse oči uprte v naše akrobate. FOTO: DUNKING DEVILS

Dunking Devilsi so novo desetletje začeli spektakularno. Čeprav se je leto komaj dobro začelo, so že odpotovali na več koncev sveta in z nastopi navdušili akrobatskih podvigov željne množice. Tokrat sta bili na terenu kar dve ekipi, ki sta poskrbeli za nepozabno doživetje na dveh najbolj vročih evropskih športnih prireditvah preteklega tedna − finalu evropskega rokometnega prvenstva v Stockholmu in tekmi NBA v Parizu. Akrobatski nastopi letečih vragov so minili v znamenju filozofije zdravega navijanja, ki navijače vseh narodnosti prek ljubezni in strasti do športa združuje v eno veliko športno družino. Svetovno znani akrobati Dunking Devils se že dolgo uvrščajo v vrh športno-zabavne industrije. V desetletni karieri so navdušili množice že na več kot dva tisoč prireditvah, tokrat pa so za vrhunsko doživetje poskrbeli na tekmi lige NBA v Parizu. V štirih dneh so z brezhibnimi nastopi osupnili obiskovalce v coni za obiskovalce in VIP-hiši NBA, organizatorji so jim zaupali celo animacijo na razprodani tekmi med kluboma Milwaukee Bucks in Charlotte Hornets. Akrobati so večtisočglavo množico zabavali pred tekmo in med polčasom ter očarali svetovne športne zvezde, med njimi NBA-zvezdnika Michaela Jordana in brazilskega nogometaša Neymarja.

Tudi člane ekipe Dunking Devils je pretresla smrt velikega Kobeja Bryanta. FOTO: REUTERS
Tudi člane ekipe Dunking Devils je pretresla smrt velikega Kobeja Bryanta. FOTO: REUTERS

Medtem ko je ena ekipa Dunking Devilsov zabijala koše v Parizu, je bila druga na finalu evropskega rokometnega prvenstva v Stockholmu. Za to priložnost so akrobati združili moči z Gorenjem, uradnim sponzorjem EHF Euro 2020, in njihovo novo maskoto Gorinijem. V duhu povezovanja so Dunking Devils skupaj z akrobati Flipping Art, plesalci ArtiFex in freestylerji DaMove sestavili najbolj noro navijaško ekipo, ki je očarala skandinavsko prestolnico. S plesno-akrobatskimi točkami je ekipa navdušila dvajset tisoč ljudi v areni in še mimoidoče na ulicah Stockholma, kjer so v duhu povezovanja med navijači vseh starosti in narodnosti širili pozitivno navijaško vzdušje. »Zelo sem ponosen, da smo dobili priložnost soustvarjati dogajanje na dveh tako odmevnih športnih prireditvah, hkrati pa nas je na poti v Slovenijo vse skupaj pretresla smrt Kobeja Bryanta. Bil je izjemen športnik, velik človek in vzornik mnogo našim članom. Tako na parketu kot zunaj njega je kazal svojo genialnost, ponižnost in veličino. V imenu celotne ekipe izrekamo sožalje njegovi družini in si želimo, da skupaj s hčerjo počivata v miru,« je povedal Domen Rozman, idejni vodja in menedžer skupine Dunking Devils. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije