PREOBULA SE JE

Na nogah Urške Bačovnik Janša opazili zanimiv detajl (FOTO)

Zdravniki bi bili zadovoljni z njeno izbiro obutve.
Fotografija: Urška Bačovnik Janša in Janez Janša. FOTO: Matej Družnik, Delo
Odpri galerijo
Urška Bačovnik Janša in Janez Janša. FOTO: Matej Družnik, Delo

V nedeljo so visoki gostje, med katerimi sta bila tudi predsednik države Borut Pahor in premier Janez Janša, na Pristavi nad Stično slovesno zaznamovali 30. obletnico sestanka akterjev vzpostavitve Manevrske strukture narodne zaščite. Prireditve se je udeležila tudi Urška Bačovnik Janša.


Medtem ko so nekateri na spletnih omrežjih zgroženo ugotavljali, da je visoka družba hodila preblizu drug drugega in brez zaščitnih mask, pa nam je v oko padla še ena podrobnost. Bačovnikova je na krajšem sprehodu nosila damske čevlje z ravnim podplatom, a se je na na vrhu Pristave, kjer je imel njen soprog ob obeležju daljši nagovor, preobula v črne salonarje z visoko peto. Čudovite daljše obleke si ni preoblekla, a so se k njej lepo podali tako čevlji s peto kot tisti brez.

Urška Bačavnik Janša v petkah. FOTO: Twitter
Urška Bačavnik Janša v petkah. FOTO: Twitter

Hoja v visokih petah ni enostavna, a zdravnica Bačovnikova se je za izbiro udobnejših čevljev za sprehod odločila morda tudi zaradi zdravstvenih razlogov. Ortopedi radi odsvetujejo dolgotrajnejše nošenje visokih pet, saj stopalom in celotnemu telesu povzročajo več škode kot koristi.

Urška Bačovnik Janša v čevljih z ravnim podplatom. FOTO:  Twitter
Urška Bačovnik Janša v čevljih z ravnim podplatom. FOTO:  Twitter

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije