ZAPRAŠENO

Na nacionalki hudo pihnili mimo, državljani pa plačujemo

Objavljeno 13. januar 2020 20.20 | Posodobljeno 13. januar 2020 16.22 | Piše: T. D.

Modrijani, stari pol desetletja, vrhunec zabave na RTV SLO. Odgovorni urednik Vanja Vardjan pa nič!  

Modrijani FOTO: MARKO FEIST
Staro in še starejše, so prispevek z oceno razvedrilnega programa na naših televizijskih programih ocenili kolegi iz priloge Vikend. Ampak, dodajmo iz uredništva Bulvarja Nedeljskih novic, če smo navajeni na raven zabave na komercialnih televizijah, so letos hudo mimo pihnili na nacionalni televiziji.
Vrhunec televizijske zabave na nacionalni televiziji pa je bila kdobivedelkatera ponovitev Noči Modrijanov iz leta 2014.


Kviz Joker, ki ga vodi televizijski maček Mario Galunič, ostaja nedorečen in brez pravega vrhunca, narodno-zabavna glasba postaja udarna zabava slovenske nacionalne televizije, Jonas Ž je zagotovo postal razočaranje leta 2019 s svojimi komičnimi vložki, ki so prej žalostni kot smešni. In medtem ko koncertne odre zapolnjujejo zaprašene legende ali balkanske »legende« ter dalmatinski klapisti, bo tempo v letu 2020 očitno spet narekovala Ema, tekmovanje za Pesem Evrovizije.
image
Naveza Modrijani-Vardjan odlično funkcionira. Tako kot je pred časom delovala Modrijani-Mario Galunič. FOTO: IGOR MODIC

Vrhunec televizijske zabave na nacionalni televiziji je bila kdobivedelkatera ponovitev Noči Modrijanov iz leta 2014. V petek, 27. decembra, v nedeljo, 29. decembra, in v petek 3. januarja, ter v nedeljo, 5. januarja 2020. Nič kaj obetavna napoved torej. Odgovorni urednik Vanja Vardjan pa nič!
 
Deli s prijatelji