NESREČA

Misica Maša Merc po nesreči v mavcu

S kolesa je padla, ker se je umaknila mladi mamici z otroškim vozičkom. Dobila je mavec, bergle, po petih tednih pa jo čaka še rehabilitacija.
Fotografija: Kljub mavcu in berglam bi ravnala enako. FOTO: Mediaspeed.net
Odpri galerijo
Kljub mavcu in berglam bi ravnala enako. FOTO: Mediaspeed.net

Nekdanja miss Slovenije Maša Merc bo letošnje poletje modne čevlje, ki jih sicer obožuje, za nekaj časa pospravila v omaro in se sprehajala v mavcu. Modrooka lepotica je namreč pred nedavnim doživela nezgodo, in sicer je kot navdušena športnica, ki pogosto uživa v naravi, med vožnjo s kolesom nesrečno padla. Izvedeli smo, da se je Maša, ki je tudi sama mama, v trenutku, ko je neka mlada mamica z otroškim vozičkom nepričakovano zapeljala na kolesarsko progo, brez pomislekov umaknila, pri tem pa žal ogrozila sebe. Ima počeno golenico, a lahko bi bilo še huje.

Posledično so ji na urgenci namestili mavec, dobila je tudi bergle, ki bodo naslednjih pet tednov njene stalne spremljevalke, temu pa bo sledila rehabilitacija. Kljub nesrečnemu dogodku Maša ostaja optimistična in na nesrečni pripetljaj gleda s svetle strani. Zaupala nam je namreč, da bo ta čas izkoristila za počitek in se pustila razvajati svojima sinovoma Jaši in Stašu. Fanta sta zdaj že tako velika, da lahko veliko stvari, tudi gospodinjskih opravil, opravita namesto nje, družinica pa bo lahko skupaj preživela veliko več časa, kot bi ga sicer. Maša nam je za konec še povedala, da mavca morda res ni načrtovala ali si ga želela, vendar bi brez pomisleka spet ravnala enako, saj je zaščitila majhnega otroka v vozičku, ki bi ob trku lahko utrpel veliko hujše poškodbe, kot jih je ona.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije