SREČA

Miro Cerar je tretjič postal očka

»Vsi trije smo malo neprespani in zelo srečni,« je sporočil nekdanji premier.
Fotografija: Ena zadnjih fotografij Cerarja in njegove Mojce v javnosti pred porodom. FOTO: Mediaspeed.net
Odpri galerijo
Ena zadnjih fotografij Cerarja in njegove Mojce v javnosti pred porodom. FOTO: Mediaspeed.net

Slovenski zunanji minister Miro Cerar je sporočil veselo vest. S partnerico Mojca Stropnik, s katero sta se v javnosti skupaj začela pojavljati januarja 2017, sta postala starša. Rodila se jima je hčerka.

»Mala radovednica je pokukala v svet. Evi in Mihi se je danes pridružila Maja. Čista sreča ob pogledu na novo življenje. Vsi trije smo malo neprespani in zelo srečni. Z Mojco se lepo zahvaljujeva vsej ekipi porodnišnice,« je nekdanji premier in ponosni očka sporočil javnosti.



Novica, da Cerar (55), ustavni pravnik in nekdanji premier, ter njegova partnerica, prav tako pravnica, Mojca pričakujeta otroka, je odjeknila novembra lani. Mojca je svojo prvorojenko povila le nekaj dni pred svojim 37. rojstnim dnevom, ki ga bo praznovala 16. aprila. Cerar ima hčerko Evo in sina Miho iz drugega zakona.

Cerar se je tako 'izenačil' z nekdanjim premierjem in s prvakom največje opozicijske stranke SDS Janezom Janšo, ki je oče nazadnje postal pri 55 letih, ko mu je žena Urška Bačovnik Janša povila najmlajšega sina Jakoba.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije