Milijonar brez občinstva

Ob upoštevanju ukrepov snemajo dobrodelne oddaje.
Fotografija: V prihodnjih tednih sledi serija dobrodelnih oddaj, ki bodo pomagale tistim, ki jih epidemija virusa najbolj ogroža. FOTO: Planet TV
Odpri galerijo
V prihodnjih tednih sledi serija dobrodelnih oddaj, ki bodo pomagale tistim, ki jih epidemija virusa najbolj ogroža. FOTO: Planet TV

Epidemija koronavirusa je vplivala tudi na snemanje Milijonarja, ki smo ga bržkone prvič videli brez občinstva in seveda tudi brez pomoči, pri kateri glasujejo prav gostje v studiu. Ustvarjalci kviza so se odločili, da bodo z upoštevanjem vseh varnostnih ukrepov posneli posebne dobrodelne oddaje, ki bodo pomagale prav tistim, ki jih epidemija najbolj ogroža oziroma najbolj čutijo posledice.

Voditelj in tekmovalec v praznem studiu. FOTO: Planet TV
Voditelj in tekmovalec v praznem studiu. FOTO: Planet TV
»Pomoči ljudstva seveda ne bo, imajo pa tekmovalci še vedno na voljo tri zasilne izhode, torej polovičko, klic v sili in mnenje voditelja,« je povedal voditelj Jure Godler, ki se je kljub temu, da se je večkrat pošalil na račun svoje nevednosti, izkazal za kar koristnega pri pomoči tekmovalcem in tekmovalkam.



Snemanje oddaje v praznem studiu je precej drugačno, kot smo ga navajeni. »Je kar posebno vzdušje in publiko seveda pogrešamo, a ker so trenutne razmere takšne, kakršne so, moramo najprej poskrbeti za varnost,« pravi Jure. V prvi dobrodelni oddaji je gledalce navdušil uslužbenec LPP Božo Kondić, ki je velik nogometni navdušenec in tudi sodnik, sicer pa voznik kavalirja in električnega vlakca urbana v Ljubljani. Za infekcijsko kliniko v Ljubljani je zbral 2500 evrov, tudi sicer pa v teh dneh ne počiva, ampak aktivno pomaga pomoči potrebnim. Razvaža hrano ljudem, ki so v samoizolaciji, starejšim in socialno ogroženim družinam.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije