NARAŠČAJ

Med težkim porodom je ženi prepeval

Objavljeno 22. januar 2020 16.51 | Posodobljeno 22. januar 2020 16.51 | Piše: A. K.

Španski imitator inoT je tretjič postal očka.

Med popadki je najdražji igral na kitaro. FOTO: INSTAGRAM
Španec ​inoT, tekmovalec sedme sezone šova Slovenija ima talent, ki je s svojimi imitacijami navdušil gledalke in gledalce, je tretjič postal oče. Z izbranko Mašo Bizjak sta se razveselila hčerke Kale.
image
Slovenijo je prepričal s svojimi imitacijami. FOTO: PRO PLUS

Čeprav je izkušena mamica rodila tretjič, pa ni šlo vse kot po maslu, je razkril simpatični Španec na svojem profilu na instagramu. Porod je bil naporen in težak. »Niti najmočnejši moški se ne more upreti svoji mami, to je velika šibkost vsakega človeka. Danes te spoštujem še bolj kot včeraj. 48 ur popadkov, 15 ur poroda, carski rez in celonočno dojenje,« je bil po rojstvu hčerkice čustven očka inoT, umetnik, ki sliši na ime Toni. Kot partner se je resnično izkazal, saj je svoji dragi med dolgimi urami popadkov prepeval, igral je na kitaro, jo spodbujal, masiral in ji bil v oporo, ki si jo med porodom želi vsaka ženska.
48 ur popadkov, 15 ur poroda, carski rez in celonočno dojenje.


Vsestranski glasbenik in njegova Maša sta ime za malčico izbrala že pred rojstvom. Toni je namreč odraščal v bližini mesteca Cala, kraja, ki ga spominja na mir, na vonj morja, sol in horizont, na dom. Družinica trenutno živi v Španiji, a je priljubljeni imitator namignil, da ima skrivne načrte za Slovenijo. 
Deli s prijatelji