KOLEGA

Matjaž Nemec v parku ujet v objemu rjavolaske

Se je njegovo srce po ločitvi ponovno vnelo?
Fotografija: Matjaž Nemec. FOTO: Leon Vidic, Delo
Odpri galerijo
Matjaž Nemec. FOTO: Leon Vidic, Delo

Odkar je odjeknila novica, da se po sedmih letih zakona ločujeta poslanec iz vrst SD Matjaž Nemec in dolgonoga manekenka Iryna Osypenko, se pojavljajo vprašanja, kdo bo naslednja, ki bo osvojila srce Matjaža, ki velja za enega najlepših slovenskih poslancev.

Kmalu po ločitvi so ga povezovali s kolegico iz vrst SD Dominiko Švarc Pipan. Nemec je kakršno koli romantično navezo z visokoraslo lepotico zanikal, je pa priznal, da ju povezujejo lepi spomini, saj je bil prav on tisti, ki je državno sekretarko na ministrstvu za pravosodje pred približno dvema letoma poročil.

Tokrat pa so fotografski objektivi Nemca ujeli v objemu nove lepotice, prav tako strankarske kolegice. Tako Nemec kot Tanja Fajon sta med kandidati stranke SD za evroposlanca na prihajajočih volitvah v Evropski parlament. Očitno sta tudi dobra kolega, saj sta se objeta sprehodila po parku Tivoli. Nemčeve oboževalke pa si lahko nekoliko oddahnejo, saj je fotografijo objavil sam Nemec, Fajonova, aktualna evroposlanka, pa je poročena z Veit-Ulrichom Braunom, ki je po rodu Nemec.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije