LAŽNE OBTOŽBE

Markova Lili spregovorila: Kljub nizkotnemu dejanju sva ostala mirna

Objavljeno 05. februar 2019 10.24 | Posodobljeno 05. februar 2019 10.34 | Piše: P. K.

Po obtožbah o nasilju se je ostro odzvala. 

Lili Žagar. FOTO:
Voditelja Marka Potrča naj bi neka ženska obtožila nasilja in o tem je poročala slovenska javnost. Potrč se je na obtožbe nemudoma odzval in zanikal vse navedeno. Več o tem preberite tukaj.

Le nekaj minut za njim pa se je na facebooku odzvala tudi njegova partnerica Lili Žagar, ki je na dolgo razložila, s kakšno žensko imata opravka. 

»V povezavi s pisanjem enega medija danes o mojem Marku. Ozadje zgodbe zelo dobro poznam. In prekleto dobro vem, da je Marko nedolžen. Ne samo zato, ker ga tako dobro poznam, da vem, da česa takega v življenju nikoli ne bi bil sposoben, ampak tudi zato, ker dobro poznam žensko, ki ga lažno obtožuje.« Razkrila je še, da so imeli s to žensko negativne izkušnje že v preteklosti, ko je celo poskušala pokvariti praznovanje rojstnega dne njune hčerke Inje: »V rojstno dnevno darilo naše punčke je vtaknila izzivalno sporočilo ter čakala, kako se bova na to odzvala. Kljub temu nizkotnemu dejanju sva ostala mirna, ampak sprašujem se, katera mama, in predvsem zakaj bi storila kaj takšnega?«

Žagarjeva se je postavila v bran svojemu Marku in mu stoji ob strani. Celoten zapis preberite spodaj.


 
Deli s prijatelji