Maja Založnik po porodu nazaj v bolnišnico

Pevka je dva tedna po rojstvu hčerke Arwen dobila vročino.
Fotografija: Majo je pred kratkim osrečila prvorojenka Arwen.
Odpri galerijo
Majo je pred kratkim osrečila prvorojenka Arwen.

Pevka Maja Založnik, ki je letos prvič postala mamica, se zadnje čase srečuje s stvarmi kot vsaka druga mama. Pred kratkim sta s hčerko morali celo v bolnišnico, a na srečo ni bilo nič hujšega. Drugi teden po porodu je Maja dobila visoko vročino, in sicer kar 40 stopinj Celzija, in morala je obiskati urgenco.
Pevka strogo upošteva navodila in se zadržuje doma, a zato prepeva skozi okno in v veselje spravlja sosede. FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV
Pevka strogo upošteva navodila in se zadržuje doma, a zato prepeva skozi okno in v veselje spravlja sosede. FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV

»Dobila sem antibiotike, a sem nanje dobila alergijo in mi niso pomagali. Na urgenco nisem želela, ker so mi rekli, naj čim več počivam doma. Poleg tega me je strah še teh virusov. Ampak urgentna zdravnica je po telefonu vztrajala, naj pridem. Tako sem se vseeno odpravila na urgenco, takoj so me sprejeli in hitro sem lahko šla domov. Ker mi antibiotiki niso pomagali in je bila vročina se naprej precej visoka, smo se naslednji dan odpravili v Celje v porodnišnico, kjer sem tudi rodila, da vidijo moje stanje. Z Arwen so naju takoj sprejeli. Po pregledu je bilo ugotovljeno, da gre za mastitis leve dojke,« pravi. Zdravniki so ji predpisali druge antibiotike, da je lahko naprej normalno dojila. In ji zbili vročino.


»V bolnišnici sva bili šest dni in bila sem pohvaljena, ker sem dojila tudi na bolno dojko. Lepo so poskrbeli za naju, tako da sva že zdravi in doma,« pove pevka, ki je priznala, da se je precej prestrašila, kar je normalno, še posebno zaradi koronavirusa, ki je ljudem nagnal strah v kosti. »To se dogaja tudi drugim mamicam, ne le meni, in je pač del starševstva,« meni Maja, ki ji je partner v veliko pomoč. »Mark pomaga pri kuhanju, sesanju, tudi z Arwen je spreten, tako da si zasluži vso pohvalo,« še pove za konec. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije