ULALA

Maja Keuc sredi New Yorka v objemu znanega igralca

Se med njima kaj plete?
Fotografija: Maja in Domen. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Maja in Domen. FOTO: Instagram

Znana slovenska pevka Maja Keuc Amaya, ki si življenje in glasbeno kariero ustvarja na Švedskem, se v teh dneh mudi na drugi strani luže. V New Yorku si je v družbi znanega slovenskega igralca Domna Valiča ogledala koncert, na katerem sta se več kot očitno neznansko zabavala. No, vsaj tako je sklepati s fotografije, ki jo je objavila na instagramu in delila s svojimi prijatelji. »Hvala za spontančiče, človek te preprosto mora imeti rad,« je zapisala. 

Maja in Domen. FOTO: Instagram
Maja in Domen. FOTO: Instagram

Čeprav je Maja več kot očitno v New Yorku uživala, pa si bo obisk velemesta zapomnila tudi po nevšečnosti, ki se ji je pripetila. Sredi kluba je, kot kaže, ostala brez zobnega aparata. Ja, tudi to se očitno lahko zgodi, če ga snameš in pustiš na dosegu roke nepridipravov.

Ali Domna in Majo vežejo le prijateljske vezi ali pa se med njima plete kaj več, ni znano. Znano je le, da se je Maja pred približno enim letom razšla s svojim švedskim fantom Jonahom. Kakšen je njen trenutni ljubezenski status, pa se ne ve.

O svojem zasebnem in ljubezenskem življenju kaj dosti ne govori niti Domen. V zadnjem času pa smo ga lahko sicer večkrat opazili v družbi fotografinje Urše Premik




 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije