Luka Basi po poteh Jana Plestenjaka

Mladi Korošec v Ljubljani pripravlja prvi Valentinov koncert.
Fotografija: V Mariboru ga je poslušalo kar 15.000 ljudi. FOTO: Arhiv izvajalca
Odpri galerijo
V Mariboru ga je poslušalo kar 15.000 ljudi. FOTO: Arhiv izvajalca

Eden najuspešnejših slovenskih glasbenikov in avtor številnih uspešnic Jan Plestenjak je pripadnice nežnejšega spola dolga leta navduševal na praznik zaljubljenih, njegovi Valentinovi koncerti so bili vedno razprodani, ob zvokih njegove kitare in njegovem globokem glasu pa so se številnim Slovenkam zatresle roke in poskočila srca. Da bo svoje najzvestejše poslušalke razveselil na dan zaljubljenih, pa se je odločil tudi priljubljeni glasbenik Luka Basi, ki je v zadnjih letih postal pravi fenomen tako pri nas kot tudi v tujini.

Luka Basi prihaja z Raven na Koroškem, poje že od mladih nog, širši javnosti pa se je predstavil leta 2016 na šovu Slovenija ima talent. FOTO: Arhiv izvajalca
Luka Basi prihaja z Raven na Koroškem, poje že od mladih nog, širši javnosti pa se je predstavil leta 2016 na šovu Slovenija ima talent. FOTO: Arhiv izvajalca
Glasbenik z dalmatinsko dušo bo svoj prvi Valentinov koncert izpeljal v ljubljanski Cvetličarni, in sicer 1. februarja, tik pred velikim dogodkom, ki bo še kako zaznamoval njegovo življenje. Luka bo namreč kmalu drugič postal očka, detece pa mu bo povila simpatična pevka Nastja Gabor. Raje kot o svojem zasebnem življenju, ki ga drži daleč stran od oči javnosti, Luka govori o karieri, ki je nadvse uspešna. To dokazuje tudi število obiskovalcev v Mariboru, ki so decembra na koncertu, na katerem je Luka zamenjal pevko Senidah, ki je pristala v bolnišnici, v en glas prepevali njegove največje uspešnice, kot so Sedam noći, Meta, Istrijanko, ružo moja, U bijelom in številne druge. Na Trgu Leona Štuklja je z mladim pevcem prepevalo neverjetnih 15.000 ljudi, Luka pa je povedal, da takšnega koncerta v vsej svoji karieri še ni doživel.

Zadovoljstva in sreče ob navdušenju oboževalcev ne more skriti, za ljubljanski koncert pa napoveduje presenečenje. Na odru bo namreč kot velik oboževalec Oliverja Dragojevića svojim poslušalkam zapel tudi par pesmi pokojnega hrvaškega zvezdnika.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije