MISS SVETA

Lepotica med svetovno elito delila obliže

Miss Slovenije je ponosna nase. Lepotni spektakel bo 14. decembra.
Fotografija: Miss Slovenije 2019 Špela Alič
Odpri galerijo
Miss Slovenije 2019 Špela Alič

Naj športnica med lepoticami je miss Britanskih Deviških otokov Rikkiya Brathwaite. To je bil zgodovinski dan zanje, saj je 22-letnica postala prva lepotica iz te države, ki se je uvrstila v drugi krog tega lepotnega izbora. Drugo mesto si je priborila miss Nigerije, tretje pa miss Trinidada in Tobaga. No, na športnem tekmovanju, enem od predtekmovanj v okviru izbora za miss sveta, ki letos poteka prav tam, kjer se je rodil, v Londonu, je Brathwaitejeva dobila največ točk in s tem mesto med prvo štirideseterico.
Športni izziv je končan.
Športni izziv je končan.

Tudi slovenska lepotica Špela Alič je s sotekmovalkami merila moči. »Z dekleti smo imele športni izziv, na katerem smo skupine tekmovale med seboj. Bila sem v oranžni skupini, s puncami smo dosegle odlično tretje mesto!« nam je iz angleške prestolnice sporočila slovenska misica.

»Ker sem predstavnica dobrodelne kampanje You care, smo skupaj s Tosamo obdarili dekleta z obliži vivacare in colors, kar smo zaradi vaj in visokih pet močno potrebovale!« Lepotice z vsega sveta so si ogledale London in tudi slavno univerzo Oxford. »S študenti smo sodelovali v študentski debati, tema je bila lepota z razlogom.« Misice so sodelovale tudi pri izzivu Head to head challenge.


»Sem v 12. skupini in sem svojo predstavitev že zaključila. Zastavijo ti vprašanje o tebi in o tvoji dobrodelnosti, prostovoljstvu, in sicer v okviru projekta Lepota z razlogom. Zelo sem ponosna nase, ker sem bila to zmožna korektno izpeljati, saj imam tremo pred govorjenjem pred kamero, kar smo počele tudi me, vendar v angleščini.«


En večer so organizatorji letos spet posvetili dobrodelnemu plesu, 120 mladih žensk z vsega sveta pa je obiskalo tudi operno hišo. Sicer večino časa preživijo v športnih dvoranah, kjer že pridno vadijo za finalni spektakel, nam je še povedala Aličeva. Lepotni spektakel, ki ga bodo prenašali v 150 državah, bo 14. decembra, ko bo aktualna miss Vanessa Ponce de León Sanchez slovito modro kronico predala svoji naslednici, 69. miss sveta.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije