Lado Bizovičar se je vrnil!

SiTi Teater se je preselil na pokrit poletni oder.
Fotografija: Poletni oder je odprl vsestranski Lado Bizovičar.
Odpri galerijo
Poletni oder je odprl vsestranski Lado Bizovičar.

Ta teden sta Lado Bizovičar in pribočnik Gašper Konec z razprodano Predstavo za vsako priložnost odprla novo privlačno kulturno-družabno prizorišče v prestolnici – SiTi Teater pod zvezdami.
Dokaz, da so ljudje pogrešali umetnost in kulturo. FOTOGRAFIJI: URŠKA BOLJKOVAC
Dokaz, da so ljudje pogrešali umetnost in kulturo. FOTOGRAFIJI: URŠKA BOLJKOVAC

Program priljubljenega gledališkega in koncertnega prizorišča se zaradi ukrepov za preprečevanje okužbe, ki onemogočajo odprtje gledališča, seli na prijetno pokrito prizorišče na prostem, ki bo to poletje v BTC gostilo kup odličnih gledaliških in glasbenih ustvarjalcev, za piko na i pa še premiero nove predstave Klemena Slakonje, Tadeja Toša in Gregorja Podričnika. Izbor prve predstave se je ponudil kar sam, saj Predstava za vsako priložnost govori prav o tem, da Slovenci vedno najdemo razlog za druženje in zabavo – in česa bi se lahko bolj veselili kot novega kulturnega prizorišča in že same možnosti, da lahko igralci in glasbeniki po mesecih karantenskih predstav in koncertov s kavča spet premešajo pozitivno energijo z gledalci v živo.


Če se bo treba navaditi na večji razmik med sedišči in samozaščitno ravnanje, tudi prav, najpomembnejše je, da se kultura vrača med ljudi. To sporočilo so z ogledom podprli številni znani ustvarjalci iz glasbenega, modnega, televizijskega, filmskega in gledališkega sveta. Program v Siti Teatru pod zvezdami bodo to poletje pletli tudi Janez Hočevar - Rifle, Klemen Slakonja (z enkratnim koncertom in novo predstavo), Tadej Toš, Uroš Kuzman, Perica Jerkovič in Aleš Novak, Zmelkoow, Tanja Ribič, Katalena, Tomi Meglič in Gušti, Samuel Lucas, Uroš Fürst, Andrej Šifrer in Manca Berlec, Aleksandra Ilijevski in Saša Vipotnik

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije