PRED FINALOM

Kuhanje v dvojicah, kot ga še ni bilo: tekmovalci ostali brez besed

Na obisk so prišli domači.
Fotografija: Presenetili so jih domači. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Presenetili so jih domači. FOTO: Facebook

Najboljših pet tekmovalcev aktualne sezone kuharskega šova Masterchef je bilo postavljenih pred nov izziv. Bine Volčič jim je pred začetkom izziva dal 'recept' za zmago: »Prebudite zver v sebi, ki bo grizla do konca tega tekmovanja.«

K temu so jih vsekakor spodbudila sporočila njihovih najdražjih, ki so se jim takoj zatem pridružili v kuhinji. Prišli so Sanjin mož Manuel, Bojanov nečak Anže, Anžetova in Špelina mama, Maju pa se je pridružila Barbara, ki ga je tudi prijavila v šov. Vsi so lahko občutili adrenalin Masterchefa, saj so kuhali v parih, toda izmenično, z izjemo zadnjih desetih minut.

Pred ocenjevanjem in odločanjem so se tekmovalci morali posloviti od svojih najdražjih. Bojanu je uspelo pripraviti najboljšo izmed ne prav dobrih minešter. Tudi vse glavne jedi so imele svoje pomanjkljivosti, celo Sanji ni uspelo pripraviti brancina. Sladici Maje in Bojana sta bili razlog za napade smeha, je pa Sanji uspelo pripraviti odlično, Špeli pa še boljšo.

Prav zadnja je tudi prepričala sodnike, da zasluži varnost in uvrstitev med najboljše štiri tekmovalce, kar je njeno mamo navdalo s ponosom, Špelo pa z veseljem. Špela in njena mama Saša sta si namreč prikuhali mesto med prvimi štirimi tekmovalci, ki se bodo borili za kuharsko odličje in bogato nagrado.
Špela in njena mama Saša. FOTO: Voyo
Špela in njena mama Saša. FOTO: Voyo

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije