ČAS ZA SLOVO

Kot strela z jasnega: obraz Pop TV se poslavlja

Svoje slovo je naznanil na družbenih omrežjih.
Fotografija: FOTO: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
FOTO: Jože Suhadolnik

Po 12 letih dela na komercialni televiziji se od nje poslavlja priljubljeni dobrodelnež in snovalec oddaj Jan Golja. Za njim so številni uspešni projekti, ki so nanj pustili močan pečat. Eden najbolj znanih je bil zagotovo Mali koraki, kjer so s tekom po vsej državi s kolegi zbirali sredstva za različne institucije in društva. Napisal je tudi priljubljeno knjigo Slovenci v dnevnih sobah, kjer je bralcem približal različne življenjske zgodbe Slovencev iz udobja dnevne sobe. V naslednjih letih je soustvaril format (Štartaj, Slovenija), ki je kot prvi slovenski izvirni TV-format žel nagrade po vsem svetu. Zdaj se s težkim srcem poslavlja, vendar pravi, da je čas za nove izzive. 

Jan je idejni vodja projekta Mali koraki. FOTO: Facebook
Jan je idejni vodja projekta Mali koraki. FOTO: Facebook

»Kranjčeva 26 mi je dala veliko. Danes vem, kako voditi projekt s 100 vpletenimi. Vem, kako utišati svoj ego in delati za skupno dobro. Poslavljam se, kot kreativni vodja, kot mentor, kot nekdo, ki je dal vse, kar je lahko.
Ali bo bolelo, ko bom peljal po Kranjčevi in zagledal tista dva velika napisa, pod katerimi sem vsa ta leta ponosno postopal? Bo. Vedno! Danes je nov dan. Sodelavci in sodelavke, hvala za sporočila podpore. Veliko vas je. Tako, kot vedno. Hvala, ker ste mi verjeli in ste z mano verjeli v vse nore projekte, ki sem si jih namislil v glavi.
Kam grem naprej? Ne vem še. A definitvno, višje in dlje.«


Jan je lani postal očka. S partnerico Evo sta se razveselila sinčka Arneja, za katerega bo imel zdaj še več časa.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije