KORONAVIRUS

Koronavirus prizadel tudi Darjo Gajšek, zato ga je prestavila na jesen

Tudi ansambli so primorani odpovedovati napovedane koncerte. Med tistimi, ki je sobotni dogodek prestavila, je Darja Gajšek.
Fotografija: Darja z možem Alenom Jankovičem, na čigar dosežke je zelo ponosna. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Darja z možem Alenom Jankovičem, na čigar dosežke je zelo ponosna. FOTO: Facebook

»Zaradi trenutne situacije in pojava novega koronavirusa sem bila tudi sama primorana odpovedati težko pričakovani koncert v Poljčanah. Odločila sem se, da ga prestavim na jesen, in nov datum je že znan, to je 24. oktober. Dejansko bi na prireditvi sodelovali tudi šolarji, zato je seveda odgovornost do njih in vseh drugih toliko večja. Že kupljene vstopnice bodo seveda veljale jeseni, vsem, ki jim novi termin ne ustreza, pa bomo ob priloženem računu vrnili denar,« je že v soboto, torej teden pred četrtim tradicionalnim koncertom, ki je bil napovedan za 14. marec, oboževalce ​na družabnem omrežju obvestila Darja Gajšek, pevka in sovoditeljica Slovenskega pozdrava. Kot je še dejala, je zdravje preveč pomembno, da bi se kdor koli igral z njim.
Werner in Darja Gajšek sta skupaj posnela čutno pesem, poklon Simoni Weiss. FOTO: Facebook
Werner in Darja Gajšek sta skupaj posnela čutno pesem, poklon Simoni Weiss. FOTO: Facebook

»Obljubim, luštno bo tudi jeseni, ko vas bom vse presenetila,« je še napovedala Darja, ki je le ena v množici glasbenikov, ki so v teh dneh in prihodnjih tednih primorani odpovedati načrtovane koncerte. Darja se je sicer na dogodek intenzivno pripravljala zadnje tri mesece, težko pa je nanj čakala tudi zato, ker je nameravala v rodnih Poljčanah premierno zapeti novo pesem z naslovom Kdaj si mi zadnjič? pa tudi pesem Metulji. Obe sta zanjo ustvarila Goran Šarac in Igor Pirkovič. Z njo bi na odru peli tudi Werner Brozovič, Ansambel Naveza, Tapravi Faloti, Vladimir Kočiš - Zec in Darko Mlakar. Spomnimo, da je z Wernerjem v duetu posnela čutno pesem Samo sebe imava, ki jo je ustvaril Goran Šarac in je pravzaprav poklon preminuli pevki Simoni Weiss.


Slednji je zato namenila čutno sporočilo. Zapisala je, da se nikoli nista osebno poznali in ji ni nikoli v živo povedala, kako velika vzornica je v njenih očeh in kako drage so ji njene pesmi. »Draga Simona Weiss, hvala, da si kot angel prišla v moje življenje skupaj s tvojim dragim Goranom Šarcem. Hvala ti za blagoslov in hvala za vse, kar bo za večno odmevalo po naših domovih,« je izrazila spoštovanje do pokojne pevke in njene družine.

​Sicer pa je Darja zelo ponosna tudi na dosežke moža Alena Jankoviča, kondicijskega trenerja Nogometnega kluba Celje, ki mu je uspelo fante nedavno tako dobro pripraviti in motivirati, da so novomeški Triglav premagali kar s petimi goli. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije