Konec bleščeče sezone slovenske plesalke? V tujem šovu so ji postavili ultimat

Zaradi koronavirusa je zapustila v Veliko Britanijo in pripotovala v Slovenijo.
Fotografija: Nadiya z Matijo in hčerkico Milo. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Nadiya z Matijo in hčerkico Milo. FOTO: Instagram

Ena najboljših plesalk iz Slovenije Nadiya Bychkova (Nadja Bičkova) v britanski različici plesnega šova Stricktly Come Dancing (Zvezde plešejo) pleše od leta 2017, a kljub izjemnemu talentu bo letošnjo sezono v šovu morala morda predčasno končati. Razlog je pandemija koronavirusa, zaradi katerega je zapustila Veliko Britanijo in se vrnila v Slovenijo, piše Daily Mail.

Lepo Nadiyo Britanci obožujejo. FOTO: Getty Images
Lepo Nadiyo Britanci obožujejo. FOTO: Getty Images
Izjemno priljubljeni šov se bo v prihodnjih mesecih vrnil na britanske male zaslone, vprašanje pa je, ali se bo na Otok zaradi prekinjenih letalskih povezav uspelo vrniti tudi njej.

Ustvarjalci plesnega šova so vsem tekmovalcem, ki so zapustili Veliko Britanijo (med njimi sta tudi 30-letna Nadiya in 32-letni Johannes Radebe iz Južne Afrike), postavili ultimat, da se morata vrniti do julija, ko bodo nadaljevali snemanjem oddaje. Če se naša plesalka ne vrne, jo bodo zamenjali z drugo plesalko.

Nadiya nekaj mesecev na leto pleše v šovu, poleg tega pa se ukvarja še z drugimi plesnimi projekti. Ves trud se ji je v zadnjih nekaj letih očitno obrestoval. V eni sezoni šova je zaslužila približno 35.000 evrov. Pri vseh projektih jo stoodstotno podpira njen najdražji, nogometaš Matija Škarabot, s katerim ima štiriletno hčer Milo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije