LJUBEZEN PO DOMAČE

Končno razkrito: Vesna in Miha o tem, kako delata otroka

Objavljeno 18. julij 2018 09.01 | Posodobljeno 19. julij 2018 09.10 | Piše: N. K.
Vesna je govorila o »fačuziju«, »čafuziju«, »mačuziju«, poroki in otrocih.
Vesna in Miha sta noro zaljubljena. FOTO: Pop TV, Miro Majcen
Iztoka Gustinčiča in Tomaža Klepača je v jutranji oddaji Radia 1 v Piranu obiskal najodmevnejši kmečki par zadnjih mesecev – Miha Rebernak in Vesna Šošterič. Seveda sta Vesno voditelja najprej vprašala o slavnem »fačuziju«. Vesna, ki je Piran tokrat obiskala prvič, je dejala, da jo nekateri zdaj celo kličejo tako. Dodala je, da je na račun tega morala dati tudi kar nekaj avtogramov. 

Gustinčič jo je vprašal, kaj zanjo pomeni romantika. »Da se imaš lepo, da si v 'fačuziju' ali 'mačuziju' ...« je odgovorila v smehu in spet poskrbela za nov besedni kolaps.

image
Vesna in Miha na obisku na Radiu 1. FOTO: Facebook, posnetek zaslona

Miha je Vesno zaročil kar na poti v Ljubljano med vožnjo po avtocesti. Takoj je pristala. »Če bi rekla ne, pa bi rekel, da tudi v Ljubljano ne greva,« se je pošalila slavna kmetica. S poroko se jima sicer ne mudi, načrtujeta jo v naslednjem letu. »Treba bo najti priče, prostor, župnika ...« je naštevala Vesna. Kot je razkrila voditeljema, za zdaj še ni noseča, na vprašanje, ali delata na tem, pa sta odgovorila pritrdilno. »Vadiva,« je dejala nasmejana kmetica. Vesna naj bi sicer otroka želela že z Jožkom, vendar naj bi jo ta zavrnil in zapustil. Vesna je njegov odhod kmalu prebolela in poklicala Miho, naj se vrne na njeno kmetijo.
Deli s prijatelji