INTERVJU

Kmet Franko: Mnogi me imajo za hinavca

23-letni Franko se spogleduje že z novim šovom.
Fotografija: Zmagovalec Franko Bajc. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Zmagovalec Franko Bajc. FOTO: Facebook

Letošnja Kmetija je pripadla 23-letnemu Ajdovcu Franku Bajcu, ki bo izkupiček investiral v glasbeno izobrazbo. Zagreti bobnar svoje spretnosti iz studia večkrat pokaže tudi na spletnih omrežjih. Ni pa le glasbeno nadarjen, temveč ga je nagradila tudi mati narava. Zaradi svoje atletske postave in prijaznega nasmeška, je letos pristal na lestvici najbolj seksi Slovencev. Svojega lepega videza se sicer niti ne zaveda, saj ga je uvrstitev na seznam celo presenetila. »Kdo bi mislil, da bom kdaj na taki listi,« je bil njegov komentar.

Franko je zmagoslavno predrl balon, poln zlatih konfetov. FOTO: Miro Majcen
Franko je zmagoslavno predrl balon, poln zlatih konfetov. FOTO: Miro Majcen

Kaže, da Franko po življenjski poti stopa trezno, umirjeno, skromno, a hkrati z jasnim ciljem in močno željo po zmagi. To utemeljuje tudi v svojih odgovorih na naša vprašanja.

Zakaj ste si želeli v finale ravno z Denisom, ki je veljal za velikega favorita?

Želel sem si prave borbe in Denis je kakor jaz zelo tekmovalen. Vedel sem, da če bi bila skupaj v areni, ne bo popuščanja z nobene strani. Poleg tega, da sva se v redu razumela, se je ves čas zelo trudil, delal in pokazal veliko željo po zmagi. Od vseh tekmovalcev sem mu najbolj privoščil zmago.

Ste kateremu ponudili del nagrade v primeru, da zmagate?

O deljenju nagrade se nisem pogovarjal z nikomer, hotel sem zasluženo zmagati brez grenkega priokusa podkupovanja, in vesel sem, da se je tako razpletlo.

Katera je najpodlejša stvar, ki ste jo doživeli v Kmetiji?

Laganje v obraz zavoljo opravičevanja svojega imena. In to ravno od osebe, ki je to očitala vsem drugim.

Postavni Franko. FOTO: Instagram
Postavni Franko. FOTO: Instagram

Katera pa je najbolj opolzka stvar, ki ste jo videli ali pa on njej slišali v Kmetiji? Je tudi kaj z razvpitim trojčkom, o katerem smo pisali v medijih?

Kakšnih zelo opolzkih stvari nisem doživel, vse je bilo v mejah normale. Zavedam se, da razmere v resničnostnem šovu niso primerljive z zunanjimi, zato sem nekatere stvari jemal z rezervo.

V oddaji ste bili prikazani kot nekonfliktni (drugače je bilo v odnosu z Aneto). Ste tudi sicer mirni in kaj je vaša šibka točka?

Super, da ste uporabili besedo nekonfliktni, ker se mi zdi, da veliko ljudi zamenjuje to besedo s hinavcem, ki ne pove stvari v obraz. Ločim med zdravim prepirom, kjer je treba stvari razčistiti, in med prepirom, ki nastane samo zaradi trenutka slabosti oziroma slabe samokontrole. Kadar sem videl, da se komu dela krivica, sem vedno na glas povedal svoje mnenje, v nepotrebne prepire se pa nisem spuščal.

Imate željo nastopiti še v kakšnem resničnostnem šovu?

O tem še nisem razmišljal, ampak moja šibka točka je tudi ples. Vedno sem se ga želel naučiti, ampak se je zataknilo že pri maturantskem plesu. Zvezde plešejo je gotovo šov, v katerem bi z veseljem sodeloval, saj bi mi predstavljal res velik izziv. Mogoče se mi pa kdaj nasmehne sreča ...

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije