V DRUGAČNI LUČI

Klemenova Slaba kopija

Pevec in radijski voditelj je razgalil svojo čustveno plat. Glasbo in tekst je napisal njegov prijatelj Rok Lunaček.
Fotografija: Klemen Bunderla v mehkejši izvedbi, kot smo ga vajeni. FOTO: Pr
Odpri galerijo
Klemen Bunderla v mehkejši izvedbi, kot smo ga vajeni. FOTO: Pr

Multipraktik Klemen Bunderla ima Slabo kopijo. Priljubljeni pevec in radijski voditelj je namreč tako poimenoval novo skladbo, s katero se predstavlja v osebni, intimni in čustveni izpovedi.

»Vsi me poznajo kot vedno veselega fanta, vselej pripravljenega na hec. Tokrat pa sem se odločil, da vam razkrijem svojo intimno, mirno plat. V baladah zelo uživam, lažje si pustim blizu in tudi interpretacija skladbe pride bolj do izraza,« pravi Klemen. »Tako kot vsi tudi jaz iščem kopijo nečesa, kar imam za popolno, najlepše, najboljše. In seveda kot vsi v procesu iskanja naletim na mnogo slabih kopij originala, h kateremu stremim, si želim,« dodaja o vsebini skladbe. Spisal jo je Rok Lunaček: »Ker sva s Klemenom prijatelja, na skladbo gledam drugače, tudi drugače sem jo skladal – po eni strani je bilo lažje, ker Klemena dobro poznam, a hkrati z občutkom večje odgovornosti do prijatelja. Pesem sem napisal zanj in verjamem, da je to skladba, ki ga pokaže kot izjemno čustvenega človeka.«


Klemena že od mladih nog vleče v pevske vode. Pri devetih letih je nastopil na Prvem glasu Gorenjske, kot mladenič je že koncertiral s prvo glasbeno skupino. Glasbo je nato postavil na stranski tir in se posvečal radiu. A vedno ga je vleklo nazaj. Ko je izpilil svoj vokal na urah solo petja, je pred šestimi leti izdal prvo skladbo, sledilo jih je še nekaj. A doslej so bile zabavne, glasne – takšne, kot deluje Klemen na prvi pogled.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije