DRAGOCENI NASVETI

Klemen Slakonja potrebuje pomoč, številni so se odzvali

Objavljeno 14. maj 2019 16.22 | Posodobljeno 14. maj 2019 16.22 | Piše: N. Č.
Ključne besede: Klemen Slakonja

Pevec se je obrnil na oboževalce s prošnjo, da potrebuje nasvet pri izbiri imena za svoj bend.

Klemen Slakonja. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Priljubljeni slovenski pevec Klemen Slakonja se je na družbenem omrežju obrnil na sledilce in jih prosil za nasvet. Kot kaže, je pred njim nov projekt z njegovim (novim?) bendom, za katerega potrebuje le še ime.

Na slovenski glasbeni sceni je tako tik pred nastankom nova skupina, a kako se bo poimenovala, ne ve niti njen ustanovitelj Slakonja. Sledilce je namreč prosil za pomoč pri predlogih in nasvete pri izbiri imena.

»Kako naj poimenujem svoj band? Ansambel Klemna Slakonje? Klemen Slakonja & mpTrio? Klemen Zuckerman & The Facebooks?« se je spraševal.


Nad njegovimi predlogi nihče ni bil prav zares navdušen, so se pa zvrstili številni drugi predlogi. Marsikdo je poudaril, naj Slakonja razmišlja o slovenskem imenu skupine. Padli so predlogi, kot so Klemenčkovi, Kle men band, Slakonja band, Drzni predrzni, Sladkorčki, Slakonci, Ansambel Klemna Slakonja s prijatelji. A ni zmanjkalo tudi predlogov za tuja zveneča imena skupine v stilu Hot four men, The Klemens, Super Kul Bros, Klemen & his Men in Black, HornyHorse and the dogs ...

Skrivnostno in nepojasnjeno ne ostaja le ime, temveč tudi zvrst in ne nazadnje imidž skupine.
Deli s prijatelji