LJUBEZEN PO DOMAČE

Kakšna drama, solze in hude besede: dva kmeta sta izbrala

Neizbrani kandidatki sta napovedali: Ne bo trajalo.
Fotografija: Gašper pred težko odločitvijo. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Gašper pred težko odločitvijo. FOTO: Pop TV

Prišel je čas nekaterih končnih odločitev in dva izmed junakov šova Ljubezen po domače sta morala izbrati, katero bosta povabila na romantični izlet. Gašper in Milan sta bila eden pred malo težjo, drugi pred malo lažjo odločitvijo.

Irena in Rasema v pričakovanju odločitve. FOTO: Pop TV
Irena in Rasema v pričakovanju odločitve. FOTO: Pop TV
Pri Milanu na kmetiji sta ostali Irena in Rasema. Zaljubljeni kmet je priznal, da se je odločil na podlagi lepote Irene: »Postava. Vse ostalo me ne zanima toliko. Postava lepa, punca lepa.« »Ti boš žensko izbral, ker je lepa?« se ni mogla načuditi voditeljica. »Točno tako. Pa tudi, če mi bo kaj slabega rekla, bom 'probal' popraviti, omeniti tiste besede, da mi to ni všeč. 'Drugič raje bodi tiho.' Na prvem mestu je pri meni lepota. Vse ostalo bova pa še nadgrajevala,« je priznal. Povedal je, da pri Rasemi pač ni bilo iskrice.

Ko je svojo odločitev povedal na glas, Rasema tega ni dobro prenesla. »Ti bo žal,« je dejala, preden je planila v jok. »Zelo je bilo žalostno, ko je Ema zajokala, nisem tega pričakoval,« ni bil ravnodušen Milan.

Milan in Rasema. FOTO: Pop TV
Milan in Rasema. FOTO: Pop TV
»Milan za mene ne obstaja. Hitro sem se zaljubila in hitro se bom odljubila,« se je razočaranje Eme kmalu iz žalosti sprevrglo v jezo, ker je Milan izbral žensko, ki je priznala, da nič ne dela. Tudi Milan je bil prepričan, da so bile Rasemine solze solze jeze. Ko jo je poskušal objeti v slovo, ga je ustavila: »Moj objem moraš zaslužiti. Jaz vama želim vso srečo sveta, ampak na mene oba pozabita, kot da me nista nikoli srečala, ker take hinavščine, kot sta jo vidva speljala … Ne, res nikoli ti ne bom oprostila. Ker boš hitro sam, ker si slišal, kako te je poniževala, na koncu si pa kot **** pristal, da jo vzameš. Ligavac. Za mene nisi niti človek. Zahrbtna sta ti in ona.« Na koncu je Milanu zabrusila še, da so ga vse ženske zapustile.
Gašper je Patriciji namenil poljub. FOTO: Pop TV
Gašper je Patriciji namenil poljub. FOTO: Pop TV

Na kmetiji Hafnerjevih je bilo manj burno. Gašper se je odločal med Patricijo in Ano. Čeprav ga je srce malo bolj vleklo k eni, se je po nasvet zatekel k mami. »Ti boš z njo živel, ti se moraš odločiti,« je odvrnila mama. Nato pa dodala: »Poročiti se moraš mlad, ko si neumen. Bolj ko si star, bolj si pameten in manj so ti všeč.« Vseeno je imela občutek, da se je njen najstarejši sin v eno malce zaljubil.
 
Gašper se je s solzami v očeh na koncu le odločil, da bo na potovanje vzel Patricijo, ki je žarela od zadovoljstva, da se bo še bolje spoznala z Gašperjem. Ana pa je izrazila dvom, da bo zveza Gašperja in Patricije trajala, češ da je ona malce premlada zanj.

Ksenija Jan. FOTO: Pop TV
Ksenija Jan. FOTO: Pop TV
Odločitev je padla tudi na kmetiji Mihe, ki je imel okoli sebe še tri dekleta. Najbolj vztrajna je bila Ksenija, ki je še naprej rinila vanj in se mu poskušala prikupiti s svojo pridnostjo ter je tekmico Barbaro celo obtožila, da nič ne dela.

Miha je pri izločanju priznal, da je Ksenija zelo pridna, da pa ga na njej odbija, ker je začela s kregom in se preveč rine naprej. Na koncu se je odločil, da jo pošlje domov, ker je v zadnjih dneh postala naporna. Ksenija je bila zelo razočarana: »S to odločitvijo me je kar ranil, nisem tega pričakovala.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije