SPOMINI

Kakšen poljub ji je stisnil! Pahor se ni oziral na poglede ostalih ...

Predsednik države je na proslavi srečal nekdanjo učiteljico Gabi.
Fotografija: Borut Pahor si življenja brez teka ne predstavlja. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Borut Pahor si življenja brez teka ne predstavlja. FOTO: Instagram, posnetek zaslona

Predsednik države Borut Pahor je s številnimi službenimi obveznostmi zakorakal tudi v poletje. Kdaj se bo odpravil na dopust, še ni povedal, a če sklepamo po objavi njegovih fotografij na instagramu, se ima nadvse lepo tudi v Sloveniji med svojim delovnim časom.

Nedeljski popoldan je preživel na slovesnosti v Kožbani v Goriških brdih, kjer se je kot glavni govornik spomnil velikega protivojnega zborovanja pred 75 leti. Med približno tritisočglavo publiko je Pahor srečal nekdanjo učiteljico Gabi, s katero delita lepe spomine.

Borut Pahor z učiteljico Gabi na slovesnosti v Kožbani v Goriških brdih. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Borut Pahor z učiteljico Gabi na slovesnosti v Kožbani v Goriških brdih. FOTO: Instagram, posnetek zaslona

» V študentskih letih sem dva poletna meseca delal kot učitelj plavanja. V prvi polovici septembra sem zaključil šolo v naravi z otroki iz Goriških brd. Ko sem bil v nedeljo na proslavi v Kožbani, sem srečal Gabi, učiteljico, ki je tedaj sprva nejeverno gledala, kdo bo skrbel za njene otroke. Ampak potem je bilo vse super,« je na instagramu zapisal Pahor in dodal fotografijo, na kateri je učiteljici na obraz stisnil tak poljub iz srca, da je učiteljica skoraj poletela.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije