Kako se je spremenila Jasna Kuljaj (FOTO)

V zadnjih letih smo jo videli v marsikateri vlogi, svoj repertoar pa Jasna Kuljaj le še širi.
Fotografija: Sebastian, Danny in Jasna Kuljaj. FOTO: Mediaspeed.net
Odpri galerijo
Sebastian, Danny in Jasna Kuljaj. FOTO: Mediaspeed.net

Edina stalnica v življenju so spremembe. In tem ne moremo ubežati. Tudi znane Slovenke in znani Slovenci ne.

Pod drobnogled smo tokrat vzeli Jasno Kuljaj. Pobrskali smo po arhivu fotografij in jih iz naftalina izvlekli kar nekaj. Predvsem so zanimivi podpisi ob njih. Jasna je bila imitatorka (v repertoarju najdemo Heleno Blagne), voditeljica prireditev in pa TV-voditeljica. Sedemintridesetletnica, ki bo čez nekaj dni vstopila v svoje novo leto, se je preizkusila tudi na gledaliških odrih, gostovala pa je po različnih lokacijah tudi s svojo izredno neposredno monokomedijo Borka, v kateri je razkrila marsikatero pikantnost iz svojega življenja.

Operacija nosu

Da je brez dlake na jeziku, že dolgo ni več skrivnost. Pred kamero si upa govoriti o odvečnih kilogramih, seksu in pa tudi o tabu temi za mnoge – lepotnih operacijah. Kuljajeva si je v letu 2009 dala popraviti nos in tega ne skriva (omenja sicer, da tudi iz zdravstvenih razlogov).

Pred kratkim je priznala, vsaj tako je razumeti, da je za to plačala tri tisočake in pol. »Jaz pridem in jaz 'keširam',« je zatrdila v oddaji Od težaka do junaka, ki jo je vodila. V njej je tudi potarnala, da ji gre prodaja bolj slabo od rok, češ da znajo nekateri svoje ime veliko bolje unovčiti od nje.

Sramuje se ne niti svojega telesa. Precej razgaljena je stopila pred objektiv za moško revijo Playboy, pred časom pa so jo ujeli s potencialnim kandidatom za ministra za zdravje Danijelom Loredanom Bešičem, ki da jo je vabil v politiko. Na koncu ta ni bil minister, Jasna pa se je ostala tam, kjer se najbolje znajde – v voditeljskih vodah.

Pripetljaj s Cimirotićem

V zasebnem življenju so jo povezovali z marsikaterim znanim Slovencem, največ prahu pa je zagotovo dvignila izjava nogometaša Sebastjana Cimirotiča, ki je imel sloves ženskarja. Provokativno TV-voditeljico je namreč uvrstil na svoj seznam 'obdelanih' Slovenk (marsikaterega pripetljaja se nogometaš menda zaradi alkohola ne spomni, je zatrjeval medijem), Jasna pa je to zanikala, češ da je čisto mogoče, da jo je zamenjal s kakšno drugo. Kakor koli že, Jasna je kasneje spoznala ljubezen svojega življenja, Sašo Lalovića, postavnega nogometaša, s katerim sta si ustvarila družino. Leta 2015 se jima je namreč rodila hči Anastazija.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije