KOMPLIMENTI

Kaj se dogaja? Špela Grošelj v poročni obleki

Pevka je razkrila, kdaj se bo možila.
Fotografija: Špela Grošelj. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Špela Grošelj. FOTO: Instagram

Za Špelo Grošelj je po spomladanskem razhodu z dolgoletnim partnerjem doživetij polno poletje: od druženja s kriptomilijonarjem na njegovi jahti ter predajanja morskim užitkom do novega hobija – deskanja na vodi, ki pa se je končalo krvavo, obujanja spominov s sopevko iz časov Atomik Harmonik in celo do druženja z nekdanjim partnerjem Gregorjem Poljancem Kirschem. Na jesen pa se je nekdanja plesalka v šovu Zvezde plešejo podala v drugačne vode.
 
Preberite tudi:

Vroča Špela Grošelj: Pamela Anderson se lahko skrije



Špela je presenetila celo svojo mamo Magdo, ki je tekmovala v resničnostnem šovu Kmetija, letos pa je skoraj utonila na morju. »Ali se ženiš?« je hčerko vprašala ob njeni fotografiji, na kateri jo vizažistka liči, sama pa je v poročni obleki. 

»Če se nekega dne poročim, želim biti zelo poročena, je rekla Audrey. Dobro je rekla,« je Špela zapisala ob svoji fotografiji, pod katero je požela številne pohvale, kako lepa je. Mami je tudi odgovorila na njeno vprašanje. »Ko se bom MOŽILA, boš ti prva izvedela,« je poudarila temperamentna blondinka, nato pa razkrila, da čuti, da se bo poročila čez dve leti.

Tokrat iz poroke ne bo nič, saj je šlo zgolj za promocijo poročnega sejma, po zadnjem vladnem odloku pa so poroke tudi prepovedane.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije