NOVOST

Kadrovska sprememba na Pop TV: voditelja bo zamenjala blondinka

Objavljeno 22. julij 2019 18.31 | Posodobljeno 22. julij 2019 17.07 | Piše: T. V.

Veseli se novih izzivov.

Spremembe na Pop TV. FOTO: Ljubo Vukelič, Delo
Pred začetkom nove, četrte sezone oddaje Štartaj Slovenija, kjer lahko mladi podjetniki predstavijo svoje ideje, je s Pop TV prišla novica o kadrovski menjavi. Dosedanjega voditelja Matijo Goljarja bo zamenjala Maša Pavoković

»Radijska in televizijska voditeljica, ki je nastopanje pred kamero zamenjala za vrtenje v zakulisju glasbenih projektov. Menedžerka in komunikacijska strateginja. Odločna ženska, ki zna prižigati zvezde in korakati vštric s svetovnimi trendi. Jih ustvarjati in vztrajno držati začrtano smer,« so novo voditeljico predstavili na komercialni televiziji.

image
Maša Pavoković se veseli novega izziva. FOTO: Bor Slana
»Delo na televiziji in sploh ustvarjanje televizijske oddaje mi vsakič predstavlja nov izziv. Veselim se dela s soustvarjalci oddaje in s podjetniki, ki bodo svoje izdelke predstavljali v novi sezoni Štartaj, Slovenija!. Dinamika ustvarjanja oddaj splete prav posebno vez, ki ostane tudi, ko se kamere ugasnejo. Rada sem predana projektom, ki jih delam in neskončno me veseli, da imam možnost izbire, kaj počnem in kdaj. Fleksibilen urnik mi z vsemi plusi in minusi daje svobodo in spodbuja ustvarjalnost. Sem otrok festivalov in najbolj uživam v dobri glasbi in potovanjih. Navdih so mi mladi. Njihova iskrenost in želja po učenju. Spoštujem ljudi, ki znajo v tistem, kar počnejo, poiskati pozitivne stvari, se ne bojijo izzivov in se soočajo s težavami, ker le tako lahko zrastemo,« pravi Maša.

Deli s prijatelji