BREZ DLAKE NA JEZIKU

Jonas komentiral Bobovnika: Ne ga biksat'

»Piknil« je Planet TV.
Fotografija: Jonas Žnidaršič. FOTO: posnetek zaslona
Odpri galerijo
Jonas Žnidaršič. FOTO: posnetek zaslona

Jonas Žnidaršič je s svojo novo oddajo Kaj dogaja? na RTV Slovenija debitiral le nekaj dni za tem, ko se je legenda nacionalke Slavko Bobovnik preizkusil v novi vlogi voditelja oddaje Milijonar na Planet TV.
 
Jonas je bil pred leti prvi slovenski voditelj, ki se je preizkusil kot izpraševalec v priljubljenem kvizu, tedaj ga je nasledil Boštjan Romih, zdaj pa so na konkurenčni televiziji za voditelja izbrali Bobovnika, ki pa je bil za svoje vodenje deležen tudi nekaterih kritik. Oddajo Kaj dogaja? pa je izkoristil Jonas, ki ima na twitterju uporabniško ime @milijonar, da je povedal svoje mnenje o Bobovniku.
 
Preberite še:

Hudo, Jonas ostal brez ženske



»Neimenovani viri so nam sporočili, da so v stranki Desus za položaj evropskega poslanca snubili Slavka Bobovnika, a je ta ocenil, da bo sto tisoč evrov lažje zaslužil v kvizu Milijonar,« je začel z nagajivim nasmeškom. Nato pa nadaljeval: »Verjetno pričakujete od mene kakšen komentar. Verjetno ni prav, da jaz komentiram, ker se ne spodobi. Če pa že … Na spletu sem zasledil en kup negativnih komentarjev na račun Slavka Bobovnika in vam moram povedati, da mi niso bili všeč. Poslušajte ljudje: ne ga biksat'. Dajte Slavku malo časa, da se znajde v zabavnem programu. Saj se bo, saj je legenda. Ne da pa se kar v prvi oddaji doseči standarda, ki ga je v Milijonarju postavil … Boštjan Romih.«
 
Jonas je dodal, da je po njegovem mnenju težava nekje drugje: »1200 evrov za deset pravilnih odgovorov. Mislim … 'Kva', halo?! Kaj je zdaj, Planet TV, nočete dati denarja od sebe? Se greste kviz ali snemate nadaljevanje filma Revni milijonar?«
 
»Slavko, če me gledaš: sem pa vesel, da imaš končno pred seboj ljudi, ki se ti z odgovori ne morejo izmikati,« je zaključil.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije