Jeseni bo dobila naslednico

Zmagovalka izbora World Top Model Slovenija Ana Elez ne pozna počitka.
Fotografija: Ana Elez je stalnica številnih modnih revij, slikanj in snemanj. FOTO: PETER HMELAK
Odpri galerijo
Ana Elez je stalnica številnih modnih revij, slikanj in snemanj. FOTO: PETER HMELAK

Ana Elez, ki jo v začetku jeseni čaka predaja lente slovenskega world top modela naslednici, se je že pred časom navadila, da so njeni dnevi kratki. Kot se pošali, so tako kratki, da koronavirusa skoraj ni opazila. Sicer gre res za šalo, saj Ana kot bodoča farmacevtka dela v lekarni in je bila z epidemijo še kako v stiku.

»Trenutno moje obveznosti kot aktualne zmagovalke izbora World Top Model Slovenija potekajo malo drugače, skladno s situacijo pač. Predvsem dajem intervjuje od doma, snemam videe za izobraževanje na Modeling Akademiji, ki so del projekta World Top Model,« pravi. Junija začenjajo novo sezono WTM Slovenija 2020, Ana pa upa, da jim je virus ne bo spet zagodel.


»Lahko izdam, da je organizacija že izbrala superfinalistke tik pred karanteno in zdaj modele na prihajajoča snemanja pripravljajo prek spleta,« še pravi mlada manekenka in dodaja, da jih poučujejo o prehrani in vajah za telo, ukvarjajo se z vajami za poziranje in hojo po modni brvi. Čeprav ji dolgčas ob zapolnjenem urniku zagotovo ni in si potihoma želi kakšen povsem prost dan, razmišlja tudi o potovanjih.

»Veselim se pogostejšega druženja s prijatelji, in če bo mogoče, tudi potovanja v tujino, takoj ko bo tale situacija dokončno za nami. Sem pa dneve tik pred razglasitvijo karantene z organizacijo World Top Model Slovenia izkoristila za številne fotoshootinge, na katerih smo ustvarili štiri izjemne editoriale za dve ameriški modni reviji, eno slovensko in eno rusko. Vesela sem, da so mi to omogočili lastnica World Top Model Slovenija Kaly Kolonič, fotograf Nejc Falež in vizažistka Neli Paspalj s številno ekipo frizerjev in asistentov v prekrasnih oblekah San Fashion and Jewelry,« še pravi Ana, s katero je izjemno zadovoljna tudi Koloničeva. Anini dosežki so namreč za tako mlad model velik uspeh, še posebno ker se je v ameriških in ruskih revijah težko predstaviti in je konkurenca velika. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije