ŠE ENA HČERKA

Jani Pavec spet ziba

Že skoraj desetletni hčerki Sari se je pridružila Kaja. Rodila se je v kranjski porodnišnici, očka je presrečen.
Fotografija: Srečni očka Jani Pavec z najmlajšo hčerkico Kajo
Odpri galerijo
Srečni očka Jani Pavec z najmlajšo hčerkico Kajo

»Od danes naprej še več ljubezni v naši družini. Razveselili smo se rojstva hčerke Kaje,« je prejšnji teden, v sredo, na svojem profilu na facebooku zapisal frontman skupine Atomik Harmonik, ki jo je ustanovil pred natanko 15 leti, zdaj je spet bolj aktiven v zasedbi Ritem planet, mnogi pa Janija Pavca poznajo kot odličnega režiserja videospotov.

Očitno pa njegova skoraj 10-letna hči Sara stopa po njegovih stopinjah, saj se je avgusta udeležila Akademije za glas, in tam so jo pohvalili, da odlično poje.

Vse tri Pavčeve princeske FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV
Vse tri Pavčeve princeske FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV
Jani ima tako zdaj doma kar tri princeske, kar mu je zagotovo všeč, saj ni nikoli skrival, da se v ženski družbi odlično počuti. Kljub Ninini nosečnosti so se Pavčevi še odpravili na počitnice z avtodomom; bili so tudi na morju, večinoma pa so se zadrževali v Cerkljah na Gorenjskem, kjer Pavčeva sredi neokrnjene narave uspešno tržita Skedenj, v katerem potekajo najlepše poročne slovesnosti.

»Seveda smo rojstvo male Kaje bučno proslavili na zabavi s prijatelji v Skednju, kjer smo imeli pravo pravcato glasbeno praznovanje,« nam je povedal srečni očka Jani, ki pa je čez vikend že nastopal s skupino Ritem planet.


»Ampak poskušam potem med tednom nadoknaditi crkljanje z mojimi damami. Je pa sicer tudi starejša hčerka Sara že skoraj dopolnila 10 let in je zelo pridna in skrbna sestrica, tako da imamo varuško zagotovljeno,« se še pohvali presrečni Jani. Vso srečo želimo družinici tudi v našem uredništvu. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije