ZIBAL BO

Jani Pavec bo v drugo očka

Družina se že pripravlja na novega člana.
Fotografija: Kmalu bodo štirje. FOTO: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Kmalu bodo štirje. FOTO: OSEBNI ARHIV

Letošnje poletje za Janija Pavca ne bo le vroče in delovno, ampak tudi glasno. Kako tudi ne bi bilo, saj bo imel ob sebi kar tri dekleta. Dve sta glasni že zdaj, če se malce pošalimo, tretja še čaka na vrsto. Glasbenik, režiser videospotov in organizator porok bo konec avgusta namreč v drugo postal oče.


Ker je glede na predvideni datum poroda žena Nina že v zadnjem trimesečju nosečnosti, očka, mamica in sestrica Sara že poznajo spol novega družinskega člana. Pri Pavčevih bodo dobili še drugo deklico. Družina se dojenčice zelo veseli in so se že lotili priprav na njen prihod.
Konec avgusta, ko ima Nina predvideni datum poroda, bo tu, kot bi mignil, verjetno pa bo za družino prišel hitreje zaradi zapolnjenega poletnega urnika. Pavčeva sta namreč zaposlena z organizacijo porok v Skednju, ki bodo kljub vročini potekale tudi poleti.
Kmalu bodo štirje. FOTO: OSEBNI ARHIV
Kmalu bodo štirje. FOTO: OSEBNI ARHIV

»Upava, da se dojenčica ne bo odločila priti na svet ravno na kak sobotni večer, ko sva oba na porokah. Tudi jaz bom vsako soboto na odru s skupino Ritem planet, tako da se nam obeta pestro obdobje,« pravi Jani. Ampak kako in kdaj bo, bo na koncu odločila dojenčica in se bržkone ne bo kaj dosti ozirala na urnik staršev. A kot pravita Pavčeva, pravzaprav ni pomembno, kdaj bo napočil njen trenutek, najpomembnejše bo, da bo vse v redu in da bo zdrava.

Sestrice se veseli tudi prvorojenka Sara. Glede na to, da sta se za starševstvo v drugo Nina in Jani odločila po desetih letih, bo na neki način tudi lažje. Sara je že desetletnica in torej dovolj velika, da razume nekatere stvari. Lahko bo priskočila na pomoč tudi pri varstvu dojenčka, če bo želela, prav tako že zna poskrbeti zase. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije