LJUBEZEN PO DOMAČE

Jaka in pobegla Saška sta se slekla: »Še dobro, da nisi rekel 'fačuzi'«

Pobegnila sta na romantičen izlet.
Fotografija: Vroče bo. FOTO: Voyo.si
Odpri galerijo
Vroče bo. FOTO: Voyo.si

V prejšnji oddaji je za šok na Hafnerjevi kmetiji v šovu Ljubezen po domače poskrbela Saška, ki je kmetijo – meni nič, tebi nič – zapustila. Jaka je preostali dve odslovil in se podal na pot, odločen, da najde Saško, v katero se je močno zaljubil.

Saška ostaja skeptična. FOTO: Voyo.si
Saška ostaja skeptična. FOTO: Voyo.si
Saška se je v Ljubljani sestala s Kajo, ki je šov v prejšnjem izločanju že zapustila. »Vsega sem se naveličala,« je Kaji priznala Saška, ki je prepričana, da Jaka zase potrebuje mlajšo. Kaja jo je poskusila prepričati o nasprotnem, Jaki pa je poslala sporočilo, da je z njo. Kmalu ju je zgovorni Škofjeločan našel, s Saško pa sta se odpravila na romantičen izlet v toplice. 

Bi Jaka zanjo zapustil kmetijo?

Kljub romantični večerji, na kateri ni manjkalo poljubov in zaljubljenih pogledov, Saška ostaja skeptična. Skrbi jo, da Jaka po premisleku ne bi zapustil svojega doma in se z njo preselil v njeno sanjsko mesto, kot ji je zagotovil na zmenku.

Sodeč po napovedniku prihodnje oddaje, bo na njunem romantičnem izletu še kako vroče, saj bosta odvrgla krpice in se udobno namestila v masažno kad. Kot je rekel Jaka, so se mu uresničile sanje: »S punco, ki mi je všeč, pivom, v džakuziju ...«. Saška je ob tem pripomnila, da k sreči ni rekel 'fačuzi'.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije