JEZNA JE

Jadranka Juras v bran Zali in Gašperju: En samomor ni bil dovolj?

V bran je stopila slovenskima predstavnikoma na Evroviziji.
Fotografija: Jadranka Juras ima negativnosti dovolj. FOTO: Nada Žgank
Odpri galerijo
Jadranka Juras ima negativnosti dovolj. FOTO: Nada Žgank

Slovenska pevka Jadranka Juras je na svojem facebooku objavila oster zapis zaradi odzivov gledalcev v zvezi z nastopom in obnašanjem slovenskih predstavnikov na Evroviziji. Zala Kralj in Gašper Šantel sta v zadnjih dneh dvignila kar nekaj prahu in na to so se odzvali tako slovenski kot svetovni mediji.

Nekateri jima očitajo, da se uvrstitve v finale nista dovolj veselila, spet drugi pozdravljajo njuno preprostost. Jurasova pa se je razjezila nad negativnimi komentarji, ki sta jih mlada predstavnika deležna v zadnjih dneh. Takole je zapisala (nelektorirano):

»Ne gledam Evrovizije, spremljam pa ta dva mlada človeka po medijih in prva stvar, ki res ni več za prežvečit’ je - mediji ali ste normalni?! Ali se sploh zavedate, v kakšno stisko potiskate ljudi v svoji bizarni vnemi in ihti za čim več bralcev_k? To, kar se v Sloveniji dogaja v zadnjih letih od ravnatelja naprej, ki je zaradi vaše skrajno neetične norosti naredil samomor...Mislim, do kje boste šli z javnim linčanjem? En samomor ni bil dovolj??? In pa komentarji premnogih anonimnežev, ki jih moti vsak, ki je zmožen zasledovati svoje cilje z lastnim angažmajem, pridnostjo in požrtvovalnostjo - ali ste sposobni dojeti, da je vaše polivanje gnojnice po drugih zgolj odraz vaše zavisti in kazanje s prstom na druge, češ da so drugi krivi za vašo nesposobnost???! Res nagravžno je prebirati te podle komentarje. Pustite ljudi, da so, kar želijo biti! Zala in Gašper vas z ničemer ne ogrožata, ne kradeta in ne lažeta. Ampak takih se najraje lotite, kajne, ker za tiste, ki pa vam lažejo, kradejo in ogrožajo prihodnost vseh nas, pa vas je premalo v hlačah, da bi karkoli storili. Prav sita sem že tega primitivnega in grozljivega obnašanja ne tako malega števila Slovencev in Slovenk! Vsi, ki s(m)o “drugačni” smo vam grožnja, vsi po vrsti. Če niso “pedri”, smo vegani, če nismo vegani so migrantje, če niso migrantje so “babe”, če niso “babe” so zmagovalci EME. Mislim, pa za koga se imate, da menite, da kogarkoli zanima vaše mnenje o vsem in vsakem, da ste kompetentni komentirati vse in vsakega??? Kar naprej je nekdo kriv za vašo bedo, vi sami nikoli. En nasvet - get a life! Zadosti bo!«

 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije