PARI

Izplavala izpoved priče: Slovenka je bila posiljena pred kamero (VIDEO)

Mireli Lapanović naj bi grozili s smrtjo, če bo govorila resnico.
Fotografija: Dolenjka je zmagala v slovenskem Big Brotherju. FOTO: Mediaspeed.net
Odpri galerijo
Dolenjka je zmagala v slovenskem Big Brotherju. FOTO: Mediaspeed.net

Branka Okuka, v peti sezoni resničnostnega šova Parovi je bila cimra starlete Mirele Lapanović, ki jo je celo obtožila, da ji je pokradla polovico garderobe, je v nekem pogovornem šovu na youtube kanalu spregovorila o dogajanju v sporni sezoni šova (od 56. minute dalje, op. p.).


Omenila je tudi posilstvo Slovenke, ki da ga je v šovu zakrivil Milutin Radosavljević Mili, s katerim je imela Mirela nekaj časa celo razmerje. Po besedah Branke je bilo posilstvo resnično in ne le scenarij, kot so nekateri namigovali takrat.

Kaj pravi Mirela?

Za komentar smo prosili Mirelo, tudi zmagovalko slovenskega Big Brotherja, ki je izpostavila, da nobena ženska ne zasluži posilstva. »Moje sporočilo vsem žrtvam je, naj bodo močne in naj bodo borke, ker niso krive. Sramota je le za storilca zločina, ne za žrtev. Slovenija je pravna država in za takšen zločin se odgovarja pred zakonom. Žal živimo v svetu, kjer ljudje, ne da bi poznali ozadje, krivijo žrtev, ker sem prevarala v Big Brotherju, bila zaljubljena, seksala pred kamerami, sem bila odlična žrtev 'nesrečne TV' v Srbiji ...« nam je zaupala in dodala, da jo je narod  obsodil, da je preživela pekel, a da se zaveda, da le redko žrtve zmorejo dovolj moči, da nadaljujejo svoje življenje, da postanejo še močnejše, da glasno brez sramu povedo resnico, prijavijo zločin.


 

​Primer ne zastara

​Ob tem smo jo seveda vprašali, ali bo oziroma je primer iz leta 2017 prijavila policiji. Dejala je, da je to storila že pred dvema letoma, a da je Srbija država, kjer so na žalost sodišča podkupljiva. »Moj primer ne zastara, jaz sem čakala, da drugi povedo resnico, ker so mi grozili s smrtjo, če bom govorila resnico. Zadnji dve leti sem bila zato tiho, a po treh letih je resnica izplavala,« je bila odločna ter dala vedeti, da primeri posilstva ne zastarajo in da je zanjo pomembna le resnica.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije