OBDAROVAL GA JE

Izmenjala sta si staro ploščo in zgoščenko

Hrvaški glasbenik Darko Domijan je z darilom razveselil našega pevca Roberta Fickerja.
Fotografija: Robert Ficker in Darko Domijan sta dobra prijatelja. Foto: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Robert Ficker in Darko Domijan sta dobra prijatelja. Foto: Osebni arhiv

Na letošnjem tradicionalnem, že trinajstem Valentinovem koncertu Dobra volja s Francem Gorzo in gosti, ki je bil v Razkrižju blizu Murske Sobote, je bil gost tudi priznani hrvaški glasbenik Darko Domijan, ki prijateljuje z našim glasbenikom Robertom Fickerjem, ta je prav tako pel na tem koncertu.
Robert Ficker in Darko Domijan sta dobra prijatelja. Foto: Osebni arhiv
Robert Ficker in Darko Domijan sta dobra prijatelja. Foto: Osebni arhiv

»Že dolgo sva zelo dobra prijatelja. Letos pa me je presenetil, saj mi je na koncert prinesel za spomin svojo gramofonsko ploščo iz leta 1980, jaz pa sem mu podaril svojo najnovejšo zgoščenko, ki je izšla decembra lani. Na koncertu pa sem predstavil tudi svojo največjo uspešnico do zdaj z naslovom Pogreška ter zmagovalno pesem s festivala Darfest 2018 Suzo moja, gorkog okusa,« nam je povedal Ficker, ki je že davno spoznal, da je hrvaški trg veliko večji od našega, in zato skladbe snema v hrvaškem jeziku in se na Hrvaškem udeležuje tudi festivalov.

Je pa tudi Darko Domijan zapel nekaj svojih največjih hitov, kot so Ulica jorgovana, Ruže u snijegu, Sedam suza in druge. Poleg Fickerja in Domijana so na koncertu nastopili še Mili Korpar, Dani Dandosa, Franc Gorza in drugi. Že to soboto pa Roberta Fickerja čaka koncert v Pivnici As, kjer bo nastopal skupaj z legendarnim Jasminom Stavrosom

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije