TEŽKA PREIZKUŠNJA

Iskrena izpoved iz Ljubezni po domače: To me je tako prizadelo, da sem vso noč jokala

Objavljeno 02. junij 2019 07.24 | Posodobljeno 02. junij 2019 08.17 | Piše: N. K.

Ema nam je zaupala, da jo opazke na račun njene teže izredno prizadenejo.

Rasema Ema Begulić. FOTO: Tadej Bernik
Pogovarjali smo se z Rasemo (Emo), ki se je v šovu Ljubezen po domače potegovala za srce Milana, ta pa jo je na koncu razočaral. Odločil se je namreč za Ireno, kar pa je pri Emi povzročilo precej čustveno reakcijo.

Ema nam je zaupala, da jo poniževanje, ki ga je bila deležna v šovu na račun njene teže, prizadene. Kot nam je pojasnila, je imela v mladosti, preden je rodila hčerko, dobrih 60 kilogramov, a so, kot pravi, leta in sladkorna bolezen naredili svoje.

image
Milanu je ob odhodu povedala svoje. FOTO: Pop TV
Rasema je sodelovala tudi v prvi sezoni ljubezenskega šova, kjer se je borila za srce Tomaža. »V prvi sezoni me je poniževala Vida,« nam je zaupala Rasema.

Kot nam je pripovedovala na robu joka, je bila rojena v Bosni in Hercegovini, v družini z osmimi otroki. »Mama in oče nista delala nikjer, tako da sem odraščala v taki revščini … In tega nikoli ne bom pozabila. Mi nismo imeli niti kozarcev niti krožnikov, vsi smo pili iz džezve in jedli iz ene posode, sedeli smo na tleh,« se spominja.

Zato jo je še toliko bolj prizadelo, ko je na Tomaževi domačiji užalila Vida. Kot se spominja, je Korošici predlagala, naj pije iz skodelice, saj ni bilo čistih kozarcev. Vida ji je odvrnila, da ona ne bo pila iz skodelice in da naj sama pije iz 'kahle', če želi. »In to je mene blazno prizadelo. Nismo imeli kozarcev, ampak tudi iz 'kahle' nismo pili. 15 let sem delala v bolnici, vem, čemu je namenjena 'kahla'. Mene je to blazno prizadelo, jaz sem vso noč jokala,« se spominja Rasema.

Kot je še poudarila dobrovoljna Ljubljančanka, od ljudi ne potrebuje nobenega usmiljenja: »Želim le iskrenost in poštenost.«

 
Deli s prijatelji