PO 11 TISOČ EVROV

Inja Zalta na sodišče

Igralka naj bi po snemanju in podpisu pogodbe ugotovila, da je bil njen honorar prenizek.
Fotografija: Inja Zalta in Denise Dame. FOTO: Mediaspeed
Odpri galerijo
Inja Zalta in Denise Dame. FOTO: Mediaspeed

Na ljubljanskem okrožnem sodišču se je danes začela pravda, v kateri priljubljena igralka Usodnega vina Inja Zalta toži trgovsko podjetje, in sicer znano drogerijo Drogerie Markt. Igralke, ki od podjetja terja enajst tisočakov, pa danes na sodišču nismo videli. Trenutno se namreč nahaja v Združenih državah Amerike, kjer jo je zadržalo delo, kdaj se bo vrnila, ni znano. Na sodišču jo je zastopal odvetnik Blaž Ivančič, ki je bil po naroku redkobeseden in izjav ni želel dajati, saj dopušča možnost, da bo vseeno prišlo do dogovora. Skopa z besedami je bila tudi zagovornica podjetja Ines Najvirt.


Po naših podatkih se tožba nanaša na kampanjo DM Look, ki jo je Inja za podjetje posnela leta 2016 in za katero je po svoji oceni dobila prenizko plačilo. Po podpisu pogodbe in po zagonu kampanje naj bi igralka zahtevala znatno višje plačilo, kot je bilo dogovorjeno po pogodbi. Če se obema strankama v postopku ne bo uspelo dogovoriti, se bo Inja Zalta vseeno morala vrniti domov in maja kot priča stopiti pred sodnico Bojano Maravič

Inja Zalta. FOTO: Mediaspeed
Inja Zalta. FOTO: Mediaspeed

Trgovsko podjetje je v svoje kampanje DM Look privabilo že mnogo znanih imen. Poleg Zalte smo lahko na naslovnicah njihovih revij in na oglasnih panojih občudovali pevko Nino Pušlar, blogerke Ajdo Sitar, Leo Filipovič, Evo Ahačevčič, Teso Jurjaševič, Nives Orešnik, Anelo Šabanagić in še mnoge druge. Po naših informacijah naj bi bili pogoji in način sodelovanja z vsemi enaki, na težave pa so naleteli le pri Inji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije