JUBILEJ

Iličić in ekipa zmagala na žurki za 1. rojstni dan

Objavljeno 12. januar 2019 17.46 | Posodobljeno 12. januar 2019 17.46 | Piše: Drago Perko

Z malonogometnim turnirjem proslavili jubilej projekta Baza športa. V tekmi za 3. mesto so glasbeniki ugnali novinarje.

Finale v Bazi FOTOgrafije: Facebook
Eno leto mineva, odkar so v Ljubljani odprli Bazo športa, v njej so svoje moči združili Boštjan Cesar, Bojan Jokić in Saša Abrić, pobudniki in solastniki družbe Trigemini, ki je projekt uresničila v javno-zasebnem partnerstvu skupaj z Mestno občino Ljubljana. »Za nami je zanimivo leto, glede na dogajanje v decembru in januarju pa lahko rečemo, da smo zelo zadovoljni,« po 365 dneh delovanja razmišlja Abrić, eden od družbenikov, ki so prvi rojstni dan dostojno proslavili.
image
Finale v Bazi FOTOgrafije: Facebook

Minulo soboto so pripravili malonogometni turnir, na katerem so se pomerile zasedbe nogometašev, Baze, glasbenikov in novinarjev. Eminentnih imen ni manjkalo, Boštjan Cesar in Bojan Jokić sta še kako cenjena med kolegi, zato so se tako rekoč vsi odzvali vabilu.

Prišli so Josip Iličić, Milivoje Novaković, Andraž Kirm, Branko Ilić, Marko Šuler, Jasmin Handanović, Robert Koren, Zlatko Dedić, Mišo Brečko, Matej Mavrič, Suad Fileković, Andrej Komac, Damir Puškar, Vid Sever ... Igrali in zabavali so se še Miha Guštin, Jože Potrebuješ, Slaviša Stojanović, novinarske barve pa so zastopali Anže Bašelj, Vanja Vardjan (oba TV Slovenija), Rok Tamše (Delo/Slovenske novice), Žiga Ikič (Šport TV), Dejan Obrez in Izidor Kodrič (Sportklub).
image
Seveda ni manjkala torta.

»Bilo je sproščeno in zabavno, tako kot je v Bazi. Veseli in ponosni smo, ker so se vsi odzvali. Se je pa čutil tekmovalni naboj, nihče ni hotel izgubiti. Opazna je bila razlika med aktivnimi in bivšimi igralci, to se je videlo tudi pri rezultatu,« je povedal Abrić, svojčas tudi sam nogometaš.

Med gosti turnirja je bil tudi športni navdušenec Zoran Janković, župan Mestne občine Ljubljana. »Z županom imamo dobre odnose, podpira šport, podpira Bazo,« je dodal Abrić. Županu je pripadel uvodni udarec na turnirju, potem pa je pozorno spremljal obračune na parketu.
Opazna je bila razlika med aktivnimi in bivšimi igralci, to se je videlo tudi pri rezultatu.


Tam je na koncu slavila ekipa z našim reprezentantom na delu v Italiji Josipom Iličićem, ki je v finalu tesno s 6:5 porazila gostitelja Bazo, v tekmi za 3. mesto pa so se veselili glasbeniki, ki so ugnali novinarje. Za odlično vzdušje sta v t. i. 3. polčasu poskrbela didžej Marcello Roosailec in Loža, plac za druženje, za polne želodce. Turnir je povezoval zgovorni David Taskov
Deli s prijatelji